Crystal Palace mod Wolves – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Crystal Palace tager imod Wolves på Selhurst Park på tirsdag.

Crystal Palace er nummer 12 i tabellen med 10 point efter 9 kampe, mens Wolves rangerer som nummer 17 med 9 point efter 10 kampe.

Crystal Palace kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Wolves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 4 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.4 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Crystal Palace er noteret for 2 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 3 nederlag i Premier League i denne sæson.

Wolves kigger på 2 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 5 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Wolves.

  • I 9 af de seneste 10 hjemmekampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Crystal Palace har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Crystal Palace i de seneste 10 hjemmekampe
  • Crystal Palace scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Crystal Palace scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Wolverhampton tabte deres seneste 3 kampe
  • Wolverhampton tabte 4 af 5 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 6 af de seneste 7 udekampe

Form Crystal Palace mod Wolves

Crystal Palace har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Chelsea gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-2. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Leeds, inden de senest spillede 0-0 mod Leicester. De gik efter en sæson langt væk fra nedrykningszonen, og Crystal Palace bliver ved at samle point nok til, at planen ser ud til at holde. Crystal Palace præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 8 og indkasserede 7 mål.

Wolves har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-0 af West Ham. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-0 til Chelsea, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Nottingham F.. Wolves formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 5, hvori de indkasserede 11 og scorede 2 mål.

Crystal Palace vs Wolves – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til 4 fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Wolves.

Nathaniel Clyne, Nathan Ferguson, Jack Butland og James McArthur er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Wolves med på Selhurst Park.

Wolves ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på tirsdag møder Crystal Palace.

Det er navne som Pedro Neto, Sasa Kalajdzic og Raul Jiménez, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Wolves – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb The Eagles med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på tirsdag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste 10 kampe opgør sluttede uafgjort. Crystal Palace vandt 5 opgør, mens Wolves sejrede 4 gange. En hjemmesejr giver odds 2.16 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 3.53.

I de seneste 8 indbyrdes opgør i Premier League imellem Crystal Palace og Wolves blev der scoret højst to mål. De seneste møder mellem Crystal Palace og gæsterne fra Wolves har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end 8 af de seneste 8 opgør.

Crystal Palace mod Wolves Spiltips

Odsonne Edouard har været stærk for Crystal Palace i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Wolves håber, at Daniel Podence kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Crystal Palace vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra Wolves vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 6 af disse udekampe. I deres seneste 10 hjemmekampe på Selhurst Park, præsterede Crystal Palace at score kampens første kasse 6 gange. Gæsterne præsterede noget lignende i 3 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Crystal Palaces seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 3 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.5 mål i disse kampe.