Crystal Palace skal bremse Arsenal og månedens manager på Emirates

Arsenal er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Crystal Palace den kommende mandag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.63 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Emirates Stadium. Arsenal sluttede sidste sæson som nummer 8 med 61 point. De skal i denne runde 8 af den nye sæson i Premier League op imod Crystal Palace. Med en placering som nummer 11 i stillingen har The Gunners samlet 10 point efter 7 kampe. På 7 point befinder The Eagles sig rangeret som nummer 14 for 7 afviklede kampe. The Eagles går ind til kampen mod Arsenal den kommende mandag med håbet om at hale ind på The Gunners i stillingen i Premier League

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal vs Crystal Palace.

  • Arsenal er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Arsenal har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • I 6 of 8 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Crystal Palace ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Crystal Palace ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Crystal Palace har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Crystal Palace har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe.

Form Arsenal vs Crystal Palace

Arsenal vanskelige at nedbryde.

Arsenal går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Arsenal er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-0 og 3-1 over AFC Wimbledon samt Tottenham. Serien blev dog bremset mod Brighton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.

Crystal Palace håber på yderligere point til samlingen.

Crystal Palace er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. De tabte 3-0 i udekampen mod Liverpool, hvorefter de spillede 1-1 mod Brighton. Senest fulgte en 2-2 uafgjort mod Leicester City.

Eftersom de både er bookmakernes favoritter til 1.63 på oddset og med stærkere præstationer på det seneste end dem, Crystal Palace har stillet til skue, virker Arsenal som det oplagte valg til en vinder.

Arsenal v Crystal Palace Indbyrdes historik

Arsenal vandt 3-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Selhurst Park i maj 2021 i Premier League. Bookmakerne har Arsenal som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.63, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Arsenal 61% chance for at banke Crystal Palace. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod Crystal Palace udbetaler 5.75 i gevinst på oddset for en sejr. Arsenal møder Crystal Palace med en historik imellem klubberne, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Arsenal og Crystal Palace. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

Hold øje med Pierre-Emerick Aubameyang når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Arsenal, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Wilfried Zaha har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Crystal Palace, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 2 mål.