Crystal Palace vs Bournemouth – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Crystal Palace byder Bournemouth op til dans den kommende lørdag på Selhurst Park stadion.

Crystal Palace kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Bournemouth er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Bournemouth præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Crystal Palace er noteret for ti sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Premier League i denne sæson.

Bournemouth har indtil videre præsteret 11 sejre og seks uafgjorte samt 18 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Bournemouth.

  • 10 af Crystal Palace’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Crystal Palace har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • 6 af Crystal Palace’s seneste 8 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 8 af de seneste 10 kampe
  • 9 af Bournemouth’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • Bournemouth vandt deres seneste 3 udekampe
  • Bournemouth vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • 3 af Bournemouth’s seneste 4 kampe havde over 3.5 mål
  • Bournemouth har ikke tabt deres seneste 3 udekampe

Form Crystal Palace mod Bournemouth

Det er alt eller intet for Crystal Palace i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod Wolverhampton, hvortil de svarede igen mod West Ham i en 4-3 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-0 mod Tottenham. Crystal Palace opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scoredesyv og lukkede seks mål ind.

I deres seneste tre kampe formåede Bournemouth først at banke Southampton med 0-1. Herefter nedlagde de også Leeds med 4-1, inden stimen stoppede mod Chelsea, der vandt en 1-3 sejr. Bournemouth præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede otte mål i kassen, mens de indkasserede otte.

Crystal Palace vs Bournemouth – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Bournemouth. Tyrick Mitchell behøver ikke klæde om, når Crystal Palace næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

James McArthur og Nathan Ferguson er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Bournemouth med på Selhurst Park.

I værste fald må Bournemouth finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Bournemouth-truppen, er Adam Smith i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bournemouth, når de drager til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Bournemouth – indbyrdes historik

Crystal Palace har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Bournemouth. Bournemouth var ikke i stand til at trænge igennem defensiven hos Crystal Palace i deres seneste tre møder i Premier League. Sidstnævnte endte med at vinde 2-0, 2-0 og 1-0 i disse tre opgør. Crystal Palace har været en smule mere succesfuld i end Bournemouth i deres seneste dueller. Med en 5-3-2 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Crystal Palace på oddset. Bookmakerne giver odds 1.85 en hjemmesejr.

Crystal Palace scorede mindst én gang i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Bournemouth i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Crystal Palace og Bournemouth fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Crystal Palace mod Bournemouth Spiltips

Jefferson Lerma virker til at være i anstændig form for Bournemouth, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Crystal Palace, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Eberechi Eze, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

Crystal Palace høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led tre nederlag i denne serie. Bournemouth sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt seks nederlag. Crystal Palace scorede kun kampens første mål to gange i deres seneste 10 kampe på Selhurst Park. Bournemouth scorede kampens første kasse i fire af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens Bournemouth snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Crystal Palaces seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.