Crystal Palace vs Brighton – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Crystal Palace tager imod Brighton på Selhurst Park på lørdag.

Crystal Palace er nummer 12 i tabellen med 24 point efter 21 kampe, mens Brighton rangerer som nummer 6 med 34 point efter 20 kampe.

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Brighton ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de 16 mål ind, eller 1.6 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent to gange.

Crystal Palace har vundet seks sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Premier League.

Brighton har indtil videre præsteret ti sejre og fire uafgjorte samt seks nederlag i Premier League. Brighton bragte sig på måltavlen i deres seneste 10 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Brighton.

  • 11 af Crystal Palace’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • 7 af Crystal Palace’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 3 Crystal Palace kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 13 Brighton kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I 12 af de seneste 13 kampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • I 11 af de seneste 12 udekampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 9 Brighton udekampe, har summen af mål været over 3.5
  • 14 af Brighton’s seneste 16 udekampe havde over 2.5 mål

Form Crystal Palace mod Brighton

Det er ikke helt skidt for Crystal Palace, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Manchester United, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Newcastle, før de desværre tabte med 2-1 til Manchester United. Crystal Palace opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede fire og lukkede ni mål ind.

Brighton er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Leicester, før de bankede Liverpool med 2-1. Senest blev Bournemouth nedlagt i en 1-0 sejr. Brighton vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål.

Crystal Palace vs Brighton – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Brighton. Tyrick Mitchell behøver ikke klæde om, når Crystal Palace næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

James McArthur og Nathan Ferguson er blandt de to spillere, som mangler for Crystal Palace på lørdag.

Brighton har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Alexis Mac Allister og Jakub Moder, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Brighton – indbyrdes historik

Crystal Palace og Brighton spillede uafgjort i deres 3 seneste møder på Selhurst Park. Hverken Crystal Palace eller Brighton formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Brighton som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Crystal Palace27% chance for at banke Brighton. En pointdeling betaler 3.20 i gevinst på oddset, hvor imod Brighton udbetaler 2.00 i gevinst på oddset for en sejr. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Crystal Palace vandt tre af de seneste tre opgør, mens Brighton vandt tre af de foregående ti kampe. Der er odds 3.75 på en sejr til hjemmeholdet.

Crystal Palace scorede mindst én gang i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Brighton i Premier League. Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem Crystal Palace og Brighton.

Crystal Palace mod Brighton Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Jordan Ayew ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Brighton sætter deres lid til, at Solly March kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Crystal Palace vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Brighton vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Brighton scorede kampens første mål i fem af deres seneste 10 udekampe, mens Crystal Palace scorede kampens første kasse i tre af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Crystal Palace har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har Brighton et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst to gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Crystal Palaces sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 mål i ni af de 10 seneste kampe, som Brighton spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.7mål pr. kamp i denne serie.