Crystal Palace vs Everton – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Crystal Palace byder Everton op til dans den kommende lørdag på Selhurst Park stadion.

Crystal Palace er placeret som nummer 12 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 36 point til samlingen. Everton har opnået 27 point, hvilket placerer dem som nummer 17 efter 31 runder.

Med tre sejre i træk er Crystal Palace klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Everton, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Crystal Palace kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Crystal Palace har vundet ni sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i Premier League.

Everton kigger på seks sejre, samt ni uafgjorte såvel som 16 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Everton.

  • 15 af Crystal Palace’s seneste 17 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Crystal Palace’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 13 af de seneste 15 kampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Everton har ikke vundet deres seneste 13 udekampe
  • Der er scoret imod Everton i 19 af de seneste 21 udekampe
  • Everton var i tabte 5 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Everton har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Everton tabte 5 af 7 af deres seneste udekampe

Form Crystal Palace mod Everton

Crystal Palace er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Leicester nedlagt 2-1, hvorefter det blev 1-5 mod Leeds. Senest måtte også Southampton bøje sig i et 0-2 nederlag. Crystal Palace var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens fire sluttede uafgjort og de led en nederlag. De stod selv for fire mål, men indkasserede samtidig fire.

Everton har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Tottenham, hvorefter de mod Manchester United tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Fulham, der vandt 1-3. Everton vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 14 mål ind og scorede selv fire.

Crystal Palace vs Everton – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Everton. Tyrick Mitchell behøver ikke klæde om, når Crystal Palace næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

James McArthur og Nathan Ferguson er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Everton med på Selhurst Park.

I værste fald må Everton finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Alex Iwobi, Nathan Patterson, Michael Keane, James Garner og Andros Townsend bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Everton, når de drager til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Everton – indbyrdes historik

Everton har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 16 indbyrdes opgør mod Crystal Palace. Med sejre på 3-0 og 3-2 i deres seneste to opgør mod Crystal Palace ser Everton uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Everton synes at have et godt øje til Crystal Palace, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 3.60 på Everton til at vinde igen.

Everton scorede i deres seneste 6 opgør mod Crystal Palace i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Crystal Palace og Everton fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Crystal Palace mod Everton Spiltips

Crystal Palace høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag i denne serie. Everton sikrede sig nul sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt syv nederlag. Crystal Palace sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende lørdag, da Everton var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til to clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Crystal Palace presterte 0.9 mål i gjennomsnitt, mens Everton presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Crystal Palaces sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Everton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.