Crystal Palace vs Leicester – Spilfiduser, Optakt og Odds

Premier League kampen på Selhurst Park den kommende lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Crystal Palace og gæsterne fra Leicester.

Crystal Palace går ind til runde 29 som nummer 12 i Premier League tabellen med 27 point på kontoen. Med 28 runder bag dem har Leicester samlet 25 point, hvilket giver dem en placering som nummer 17 i stillingen.

Crystal Palace fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende lørdag. Leicester bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Crystal Palace ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne fem mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Leicester er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Leicester præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Crystal Palace er noteret for seks sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Premier League i denne sæson. Crystal Palace tabte deres foregående 4 opgør.

Leicester har indtil videre præsteret syv sejre og fire uafgjorte samt 16 nederlag i Premier League. Leicester indkasserede mindst én kasse i deres seneste 12 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v Leicester.

  • I de seneste 11 Crystal Palace kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Crystal Palace har ikke vundet deres seneste 12 kampe
  • Crystal Palace har i tabte de seneste 3 kampe i træk ikke scorede et mål
  • 14 af Crystal Palace’s seneste 16 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Crystal Palace’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • Leicester var i tabte de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 10 af Leicester’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • Leicester tabte deres seneste 5 kampe
  • Der er scoret imod Leicester i 13 af de seneste 15 kampe
  • Leicester har ikke vundet deres seneste 5 kampe

Form Crystal Palace mod Leicester

Crystal Palace har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Manchester City, før Brighton satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Arsenal, der satte sig igennem med 4-1. Crystal Palace præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Selhurst Park. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag, mens de indkasserede syv og scorede to mål.

Bare ét point forhindrer Leicester i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 1-3 mod Southampton og Chelsea. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Brentford. Leicester kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv seks.

Crystal Palace vs Leicester – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Leicester. Tyrick Mitchell behøver ikke klæde om, når Crystal Palace næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

James McArthur og Nathan Ferguson er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod Leicester med på Selhurst Park.

Leicester må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele to har skavanker af varierende art.

Det er navne som Boubakary Soumare, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Selhurst Park.

Crystal Palace mod Leicester – indbyrdes historik

Crystal Palace har ikke vundet en eneste af de seneste 7 opgør mod rivalerne Leicester. Leicester vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Crystal Palace vandt tre sejre i ti opgør. Leicester kan spilles til odds 2.75 hos spilselskaberne.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Crystal Palace og Leicester.

Crystal Palace mod Leicester Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Jeffrey Schlupp ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Leicester sætter deres lid til, at Harvey Barnes kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Crystal Palace opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i fire af disse. De led fem nederlag i denne serie. Leicester nappede fire sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede en uafgjort og led fem nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Leicester tre sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Crystal Palace præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Leicester snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Crystal Palaces sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.