Crystal Palace vs West Ham – Optakt, bedste Odds og gode tips

West Ham gæster Selhurst Park den kommende lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Crystal Palace.

Crystal Palace er placeret som nummer 12 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 37 point til samlingen. West Ham har opnået 34 point, hvilket placerer dem som nummer 14 efter 32 runder.

Når det kommer til mål, er Crystal Palace ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

West Ham er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens West Ham præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Crystal Palace er noteret for ni sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til 14 nederlag i Premier League i denne sæson.

West Ham kigger på ni sejre, samt syv uafgjorte såvel som 16 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace v West Ham.

  • 16 af Crystal Palace’s seneste 18 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 15 af Crystal Palace’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • 6 af Crystal Palace’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 3 Crystal Palace kampe, har summen af mål været under 2.5
  • West Ham scorede i deres seneste 10 kampe
  • West Ham har i vandt 3 af de seneste 4 ude kampe ikke indkasseret et mål
  • West Ham har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 West Ham kampe, har summen af mål været over 3.5
  • I de seneste 3 West Ham kampe, har summen af mål været over 2.5

Form Crystal Palace mod West Ham

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Crystal Palace i øjeblikket. Mod Southampton satte de sig igennem i en 0-2 sejr, før de spillede 0-0 mod Everton. I sidste runde gik de dog ned med 2-0 mod Wolverhampton. Crystal Palace har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Selhurst Park. De opnåede uafgjort fire gange og tabte en af disse, hvori de scorede tre og indkasserede tre mål.

I deres seneste tre kampe formåede West Ham først at banke Gent med 4-1. Herefter nedlagde de også Bournemouth med 0-4, inden stimen stoppede mod Liverpool, der vandt en 1-2 sejr. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt West Ham to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede otte og scorede seks mål.

Crystal Palace vs West Ham – Seneste nyt

Crystal Palace kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod West Ham. Tyrick Mitchell behøver ikke klæde om, når Crystal Palace næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

James McArthur og Nathan Ferguson er alle ude af truppen, som Crystal Palace tager imod West Ham med på Selhurst Park.

I værste fald må West Ham finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Alphonse Areola, Manuel Lanzini, Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal, Kurt Zouma og Maxwel Cornet bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med West Ham, når de drager til Selhurst Park.

Crystal Palace mod West Ham – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Crystal Palace med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Crystal Palace vandt tre af deres foregående ti kampe mod West Ham, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.20 i skrivende stund.

I 6 af de seneste 7 indbyrdes Premier League opgør mellem Crystal Palace og West Ham blev der scoret mindst tre mål. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Crystal Palace og West Ham. Begge hold var på tavlen ti gange i deres seneste 10 møder.

Crystal Palace mod West Ham Spiltips

Crystal Palace vandt beskedne en sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra West Ham vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede West Ham fire sejre til nul.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Crystal Palace presterte 1.7 mål i gjennomsnitt, mens West Ham presterte 1.7 mål i snitt. Begge lag skåret ti gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Crystal Palaces sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på to mål i disse kampe.