Cypern mod Spanien – Optakt, Spilfiduser, Odds

På Alphamega Stadium mødes Cypern og Spanien i en på torsdag kamp, hvor førstnævnte ikke har nogen chance for at kvalificere sig. Sidstnævnte har sikret sig billetten til Euro 2024. I det seneste opgør mellem disse to løb Spanien med de tre point i en 6-0 kamp, der blev spillet på Alphamega Stadium den 12 september 2023.

Cypern ligger nummer 124 på verdensranglisten hos FIFA, mens Spanien befinder sig på en placering som nummer 8 i verden.

Cypern præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks landskampe. De spillede uafgjort nul gange og led seks nederlag, mens de indkasserede 22 og scorede to mål.

Spanien har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Cypern nedlagt 6-0, hvorpå Skotland blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Norge, der blev slået med 0-1.

Form Cypern mod Spanien

Cypern har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 6-0 af Spanien, før Norge satte sig igennem med 0-4. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Georgien, der satte sig igennem med 4-0.

Udeholdet har været i enestående form og leverede en perfekt stime på seks sejre i deres seneste seks landskampe. De har overgået deres modstandere på alle områder, scorede 23 mål, mens de kun indkasserede seks.

Cypern har ikke vundet én eneste af deres sidste 8 kampe i træk.

Spanien ankommer til deres næste kamp med en imponerende serie af 6 sejre i træk.

Vores tip

  • Cypern har i tabte de seneste 4 kampe i træk ikke scorede et mål
  • 16 af Cypern’s seneste 18 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Cypern var i tabte 9 af deres seneste 11 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 9 Cypern kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Cypern var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Spanien scorede i 31 af deres seneste 33 kampe
  • Spanien har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Spanien scorede i 19 af deres seneste 21 udekampe
  • Spanien vandt deres seneste 6 kampe
  • Spanien var i vandt 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Cypern vs Spanien – Seneste nyt

I værste fald må Spanien finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i EM. Gavi og Alfonso Pedraza er ikke tilgængelige for Spanien den kommende torsdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Kepa Arrizabalaga, Alfonso Pedraza, Daniel Carvajal og Nico Williams, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Alphamega Stadium.

Cypern mod Spanien – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Cypern stod overfor Spanien. Det sluttede 6-0 i en fremragende EM duel imellem klubberne. Cypern vandt nul af deres foregående en kamp mod Spanien, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort.

Spilfiduser for kampen

Med bare ét mål i EM på det seneste er Grigoris Kastanos ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Spanien sætter deres lid til, at Alvaro Morata kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i EM.

Cypern høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Spanien sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Spanien scorede kampens første mål i syv af deres seneste 10 udekampe. Cypern præsterede kampens første scoring i tre af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der var over 2.5 mål i ni af Cyperns foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 0.7 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.2 mål i disse kampe.