Danmark mod England – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er anden runde af gruppespillet i EM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Danmark og England. Der er kick off på torsdag på Frankfurt Arena.

Danmark – England: Tips og odds

  • 9 af Danmark’s seneste 11 kampe i EM havde over 2.5 mål
  • Danmark har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Danmark har spillet i EM, har begge hold scoret
  • 8 af Danmark’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Danmark scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • England har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • England scorede i 20 af deres seneste 22 kampe i EM
  • England scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • 9 af England’s seneste 11 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • England har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe i EM

Danmark – England: H2H

Sidste gang Danmark stod over for England, vandt England med 2-1 på Frankfurt Arena. Danmark går til kampen mod England med en 3-1-4 statistik for deres seneste otte møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 38%.

I de seneste otte indbyrdes opgør mellem Danmark og England fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste otte kampe mellem disse to klubber. Danmark præsterede et gennemsnit på 1.27 mål, mens England landede et snit på 1.39 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Danmarks sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.

Danmark – England: Form

Danmark er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 3-1 over Sweden samt Norway. Serien blev dog bremset mod Slovenien i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Danmark præsterede tre sejre af de seneste seks mulige landskampe. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede otte og indkasserede fem mål.

England har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Bosnia-Herzegovina med 3-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod Iceland. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Serbien. England vandt to gange, mens de også registrerede to uafgjorte og to nederlag i deres sidste seks landskampe. Resultaterne fra disse kampe viser endvidere, at de lukkede fem mål ind og selv scorede syv.

Danmark – England: Målscorere og kort

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Kasper Dolberg, der viser god form for Danmark. Han fandt vej til netmaskerne tre gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod England.Gæsterne krydser fingre for Harry Kane til at score igen efter fire EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Danmark – England: Startopstillinger

Danmark – England: Odds sammenligning