Danmark skal gøre rent bord mod Færøerne i Parken

Der venter det danske landshold et udsolgt Parken fredag aften til en kamp mod Færøerne, som skal vindes. Det er muligt, at flere stamspillere får et hvil, hvis de døjer med småskader og der venter også i næste uge en kamp i Skotland på udebane.

Danmark er to kampe fra at gå igennem gruppespillet med såvel maksimumpoint som nul indkasserede mål. En historisk bedrift som Hjulmand og co. uden tvivl jagter.

Danmark er af bookmakerne gjort til gigantiske favoritter, når de har besøg af Færøerne på fredag i FIFA VM. Tre point til favoritholdet betaler 1.03 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Parken. Mens Danmark går ind til opgøret den kommende fredag som nummer 10 på FIFAs verdensrangliste, er der en pænt stor forskel til modstanderen. 

Færøerne kan fremvise en placering som nummer 116 på ranglisten. Med 24 point efter 8 kampe er Danmark at finde på plads 1 i FIFA VM. Færøerne halter efter med 4 point for 8 kampe og ligger før kampen på plads 5 i tabellen.

Danmark v Færøerne statistik og historik

Der er intet andet på spil end æren, når Danmark tager imod Færøerne fredag aften. De danske tropper har allerede sikret VM-billetten takket være en suveræn VM-kampagne. Færøerne kan der imod intet nå, men de vil uden tvivl være top motiverede alligevel. Hvem vil ikke gerne jorde et hold i så stærk form som det danske?

Danmark går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Danmark snitter 3 mål pr. opgør med 30 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 4 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.4 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 9 disse kampe. 

Hvad målscoring angår, er Færøerne ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 4 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.4 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Facts og finurligheder for Danmark vs Færøerne.

  • Danmark har vundet i de seneste 8 kampe i træk;
  • Danmark har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Danmark er ubesejret i de seneste 10 hjemmebane kampe i træk;
  • Danmark har vundet i seneste 8 af 9 kampe.
  • Færøerne ikke vundet i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Færøerne har tabt i seneste 6 af 7 kampe;
  • Færøerne har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Færøerne har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe.

Form Danmark møder Færøerne

Danmark i fantastisk målform.

Danmark ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Danmark er i kongehumør før deres kommende opgave på fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Israel nedlagt 5-0, hvorefter det blev 4-0 mod Moldova. Senest måtte også Østrig bøje sig i et 1-0 nederlag.

Færøerne fortsat skidt kørende.

Færøerne ankommer til kampen den kommende fredag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Færøerne har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Moldova vandt de 2-1, mens Østrig viste sig for stærke i en 2-0 sejr. I deres seneste opgave gik Færøerne ned i endnu en tæt kamp mod Skotland, som sejrede 1-0.
 

 Mikkel Damsgaard har fået foretaget en mindre knæoperation, Kasper Dolberg er pludselig ramt af sukkersyge, mens Mathias Jensen er testet positiv for coronavirus. Desuden er Pierre Emile Højbjerg ude med en mindre skade.

Danmark v Færøerne Indbyrdes historik

Et væddemål på Danmark til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Færøerne var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 1-0 i september 2021 og 4-0 i oktober 2020. Danmark møder Færøerne med en historik imellem klubberne, der siger 3-0-0 for deres seneste 3 kampe.

Stillingen i FIFA VM

Stillingen i gruppespillet inden den kommende runde 9 fortæller os, hvor Danmark og Færøerne ligger placeret i forhold til hinanden inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på Parken.

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Joakim Mæhle. Han er topscorer for Danmark med tre mål i de seneste seks kampe. 

Færøerne krydser til gengæld fingre for, at Klaemint Olsen kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på tre mål i alle turneringer i de seneste seks.