Danmark skal åbne EM-slutrunden med sejr

Danmark tager imod Finland på Parken i runde 1 den kommende lørdag i EM. Danmark ankommer til Euro 2020 som nummer 10 på FIFAs verdensrangliste, hvilket indikerer en større forskel mellem nationerne, da Finland kommer med en rangering som nummer 54.

Mr. Green tilbyder odds 10 for en Dansk sejr til alle nye spillere. Klik på grafikken nedenfor for at gøre brug af dette fantastiske tilbud.

Inden deres første kamp ved EM 2020 forventer bookmakerne, at Danmark kan spille med om førstepladsen i gruppen. Trods en forholdsvis tæt kvalifikationsgruppe formåede Danmark at holde fast i andenpladsen uden det helt store drama, men ankommer til EM 2020 som store outsidere til en turneringssejr.

Finland er med rette store outsidere i gruppespillet, og får uhyre svært ved at gå videre til næste runde. Selvom de ikke var lige overbevisende hele vejen igennem, lykkedes det alligevel i sidste ende for Finland at tage en forholdsvis sikker andenplads i kvalifikationsgruppen.

Danmark vs Finland stats and analysis

Danmark søsætter deres EM 2020 kampagne med fremragende tal for deres seneste 10 landskampe. Danmark scorede 2.6 i gennemsnit pr. kamp, og præsterede 26 mål i processen. De indkasserede 10 mål i egen ende, hvilket kaster et snit på 1 af sig pr. kamp, hvori de kæmpede sig til et clean sheet 4 gange.

Finland går ind til EM-slutrunden i håbet om at kunne vedligeholde deres imponerende defensive statistik fra deres seneste 10 landskampe. Finland snittede selv beskedne 1.6 mål pr. kamp med 16 scoringer i alt. En stærk kontrast til at de selv blot lukkede 10 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1 pr. kamp. Utroligt nok præsterede de kun at holde målet rent 6 i disse kampe.

Danmark er storfavoritter til at vinde deres åbningskamp ved EM 2020 mod Finland. Danmark har planer om at slippe igennem gruppespillet uden de store problemer, hvorfor pointtab ikke vil være velkomment her.

Form Danmark vs Finland

Danmark fortsætter pointhøsten.

Danmark vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I Danmarks 3 sidste kampe har de været igennem en 4-0 sejr mod Østrig, dernæst fulgte en 1-1 uafgjort mod Tyskland, mens de senest smadrede Bosnien-Herzegovina 2-0.

Finland drømmer om at stoppe ringe stime.

Finland går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Deres seneste tre kampe gav først Finland et 3-2 nederlag mod Schweiz, herefter fulgte et 2-0 nederlag mod Sverige, mens de i den seneste kamp gik ned 1-0 i en kamp mod Estland.

Danmark v Finland Fixture History

Den 15 november 2011 stod disse to nationer senest overfor hinanden i en landskamp, hvor det lykkedes Danmark at tage en 2-1 sejr. Danmark møder Finland med en historik imellem nationerne, der siger 2-1-0 for deres seneste 3 kampe.

Formstærk måltyv

Danmark satser på Martin Braithwaite til endnu engang at vise talenterne frem, som han har gjort i deres seneste seks landskampe, hvori han stod for 2 mål.