Danmark mod Frankrig – Optakt, Spilfiduser, Odds

Danmark træder an på Parken til deres sidste kamp i gruppespillet i UEFA Nations League i denne sæson. De er oppe imod Frankrig på søndag, hvor begge er på udkig efter at score de sidste point. I det seneste opgør mellem disse to løb Danmark med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag.

Efter femte runde af gruppespillet ligger Danmark placeret som nummer 2 på 9 point, mens Frankrig har 5 point som nummer 3.

Hjemmeholdet Danmark går ind til kampen som nummer 10 på FIFA verdensrangliste, mens gæsterne fra Frankrig kommer til kampen på søndag som nummer 4.

Danmark kommer til deres næste UEFA Nations League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 10 mål. Det er 1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

Frankrig har stået for 1.7 mål i de seneste 9 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

Form Danmark mod Frankrig

Det er alt eller intet for Danmark i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Kroatien, hvortil de svarede igen mod Østrig i en 2-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-1 mod Kroatien. Danmark har vist potent form på Parken med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod 2 imod, spillede 0 uafgjort og tabte 1.

Frankrig har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Østrig sluttede 1-1, hvorpå et 0-1 nederlag mod Kroatien fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Østrig blev nedlagt med 2-0. Frankrig vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede uafgjort 3 gange og led 0 nederlag. De scorede 10 mål, mens de samtidig indkasserede 6 mål.

Vores tip

Facts og finurligheder for Danmark v Frankrig.

  • Danmark scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Danmark vandt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Danmark scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Danmark har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Danmark vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Frankrig har ikke tabt deres seneste 16 udekampe
  • Frankrig scorede i deres seneste 16 udekampe
  • Frankrig scorede i 23 af deres seneste 24 kampe
  • I 7 af de seneste 8 udekampe Frankrig har spillet, har begge hold scoret
  • Frankrig har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe

Danmark vs Frankrig – Seneste nyt

Danmark kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Frankrig.

Jesper Lindstrøm, Robert Skov, Andreas Cornelius og Rasmus Nissen er alle ude af truppen, som Danmark tager imod Frankrig med på Parken.

Frankrig har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Jules Koundé og Mike Maignan, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Parken.

Danmark mod Frankrig – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Danmark med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Danmark går til kampen mod Frankrig med en 2-1-5 statistik for deres seneste 8 møder. Det giver en sejrs-rate på 25%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Spilfiduser for kampen

Hold godt øje med Andreas Cornelius, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Danmark. For gæsterne præsterede Kylian Mbappe 3 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Danmark var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 0 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. Frankrig sejrede i 5 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 5 gange og led 0 nederlag. Frankrig scorede kampens første mål beskedne 4 gange i deres seneste 10 udekampe. Danmark var først på pletten i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 8 kampe mellem disse to hold. Danmark præsterede et gennemsnit på 0.63 mål, mens Frankrig snittede 1.38 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Danmarks sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.4 mål i disse kampe.