Danmark skal sikre VM-deltagelsen endegyldigt mod Østrig i Parken

Danmark er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Østrig den kommende tirsdag i VM kvalifikationen. Tre point til favoritholdet betaler 1.50 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Parken. 

Danmark går ind til kampen på tirsdag som nummer 10 på FIFAs verdensrangliste. Det indikerer en større forskel mellem nationerne, da Østrig kommer med en rangering som nummer 29. Danmark lægger beslag på placeringen som nummer 1 i gruppespillet med suveræne 21 point for deres første 7 kampe. 

Differencen til Østrig er 11 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 7 kampe.

Danmark vs Østrig stats and analysis

Der bør være et drama i vente mellem Danmark og Østrig, for andenpladsen er på spil for gæsterne. Hjemmeholdet kan sikre pladsen ved VM-slutrunden med det ene point og beholder som minimum placeringen i top to med uafgjort. Gæsterne har til gengæld ikke råd til nederlag. Kun sejr tæller i deres forsøg på at nå andenpladsen.

Danmark oser af selvtillid inden deres kamp den kommende tirsdag, hvortil de ankommer med ekstraordinære gode tal for deres seneste 10 kampe. Danmark præsterede massive 3 mål pr. kamp eller sammenlagt 30 kasser, mens de samtidig kun tillod utrolige 5 mål imod. Det er et imponerende lavt gennemsnit på 0.5 pr. kamp med clean sheets i 8 af dem.

Facts og finurligheder for Danmark vs Østrig.

  • Danmark har vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • Danmark har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Danmark er ubesejret i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
  • Danmark har vundet i seneste 7 af 8 kampe.
  • Østrig har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Østrig kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Østrig har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • Østrig har scoret i de seneste 5 udebane kampe i træk.

Form Danmark møder Østrig

Danmark i fantastisk form.

Danmark ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Færøerne blev besejret med knebne 1-0, hvorefter Israel blev smadret 5-0. Senest gik den stærke form ud over Moldova, som blev banket 4-0.

Østrig håber på yderligere point til samlingen.

Østrig har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Israel fik de klø med 5-2, Skotland viste sig også for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Østrig formåede at vinde 2-0 over Færøerne.

 

Danmark v Østrig Indbyrdes historik

Østrig endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Danmark. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 4-0 og 2-0. Bookmakerne giver Danmark 67% chance for at tage tre point mod Østrig. Det svarer til, at man får 1.50 på oddset for sejr til Danmark, mens uafgjort giver 4.20 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Østrig betaler dig pengene 7.00 gange igen på oddset.

Stilling i FIFA VM

Den nuværende stilling i FIFA VM viser os, hvor Danmark og Østrig befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 8 på tirsdag.

Manden med målnæsen

Hold øje med Andreas Skov Olsen når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Danmark. Christoph Baumgartner har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Østrig, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen.