Danmark mod San Marino – Optakt, Spilfiduser, Odds

Danmark og San Marino mødes i Parken til en spændende kvalifikationskamp på torsdag. Vi er nået til den femte runde af kvalifikationen, hvor holdene kæmper om en plads ved EM.

Kasper Hjulmand har mere eller mindre vist tiltro til de spillere, han igennem de seneste tre år har opereret med. Godt eller skidt, så skal de kunne nedlægge San Marino. Det er en af de dårligste landshold i verden, der kommer til København, og et hold, der dårligt selv kan huske, hvornår de sidst fik scoret. Endsige fik point. Der venter en sten sikker sejr til danskerne.

Efter fjerde runde af gruppespillet er Danmark placeret som nummer tre med syv point, mens San Marino rangerer som nummer seks med nul point.

Danmark ligger nummer 19 på verdensranglisten hos FIFA, mens San Marino befinder sig på en placering som nummer 208 i verden.

Danmark opnåede to sejre i deres foregående seks landskampe. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede otte og lukkede otte mål ind.

San Marino formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks landskampe. De opnåede uafgjort en uafgjort gange og tabte fem, hvori de indkasserede 15 og scorede en mål.

Form Danmark mod San Marino

Danmark har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Kasakhstan gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-2. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Nordirland, inden de senest spillede 1-1 mod Slovenien.

San Marino har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Slovenien, før Kasakhstan satte sig igennem med 0-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Finland, der satte sig igennem med 6-0.

Formen hos San Marino har lidt skibbrud med 5 nederlag i streg.

Vores tip

  • 12 af Danmark’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Danmark vandt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Danmark har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Danmark scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • 5 af Danmark’s seneste 6 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • San Marino har ikke vundet deres seneste 100 kampe
  • San Marino var i tabte 47 af deres seneste 49 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • San Marino har ikke vundet deres seneste 49 udekampe
  • San Marino tabte 47 af 49 af deres seneste udekampe
  • San Marino var i tabte 24 af deres seneste 26 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Danmark vs San Marino – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Danmark, når de skal i aktion mod San Marino.

Andreas Christensen og Rasmus Hoejlund er alle ude af truppen, som Danmark tager imod San Marino med på Parken.

Spilfiduser for kampen

Rasmus Hoejlund har seks mål i seks EM kampe for Danmark, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod San Marino. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Filippo Berardi, der har banket en mål ind i EM.

Danmark høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag i denne serie. San Marino sikrede sig nul sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt ni nederlag. Danmark sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende torsdag, da San Marino var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til syv clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Danmarks seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som San Marino spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.1 mål i disse kampe.