Danmark mod Tunesien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kampen mellem Danmark og Tunesien sparkes i gang den kommende tirsdag på Education City Stadium. Det er en af duellerne i første runde af FIFA VM.

Dette er åbningskampen i gruppespillet ved FIFA VM for både Danmark og Tunesien, hvorfor begge stadig er i højt humør. De vil kæmpe hårdt for at sikre en god start på turneringen. Danmark ligger nummer 10 på verdensranglisten hos FIFA, mens Tunesien befinder sig på en placering som nummer 30 i verden.

Der er høje forventninger til, at Danmark kan tage en sikker førsteplads i gruppespillet, og de drømmer selv om igen at opleve mindst en semifinale.

Form Danmark mod Tunesien

Danmark har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Østrig med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Kroatien. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Frankrig. Danmark vandt 6af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 4nederlag.

Danmark har før opgøret på tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 9 kampe. De scorede acceptable 11 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

I deres seneste tre kampe formåede Tunesien først at banke Chile med 0-2. Herefter nedlagde de også Japan med 0-3, inden stimen stoppede mod Brasilien, der vandt en 1-5 sejr. Tunesien var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie.

Tunesien er i øjeblikket anstændige målscorere med 10 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Tunesien præsterede 0 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2 mål pr. kamp.

Danmark går ind til deres første kamp i FIFA VM gruppespillet med store forventninger om en sejr over Tunesien. Danmark vil forsøge at slippe igennem gruppespillet så ubesværet som muligt, hvorfor pointtab her ikke er på agendaen. Tunesien kan være på vej mod en øretæve i deres første kamp ved FIFA VM, hvori de er enorme outsidere på Education City Stadium. Det ligner udelukkende et spørgsmål om, hvor stort nederlaget bliver på Education City Stadium den 22. november kl. 14:00.

Det er essensielt for alle at sætte tre point på kontoen så hurtigt som muligt ved en FIFA VM slutrunde. I dette tilfælde regner vi fuldt ud med, at Danmark har for meget i posen til at Tunesien kan stoppe dem.

Facts og finurligheder for Danmark v Tunesien.

  • Danmark scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • I de seneste 7 Danmark kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Danmark have won 5 of the last 7 matches while scoring more than 1.5 goals
  • Danmark vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Danmark have won 5 of the last 7 matches and the sum of goals was under 3.5
  • Tunesien have won 4 of the last 5 matches without conceding a goal
  • 10 af Tunesien’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Tunesien har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Der er ikke scoret imod Tunesien i 8 af de seneste 9 kampe
  • Tunesien vandt 4 af 5 af deres seneste kampe

Danmark mod Tunesien – indbyrdes historik

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Danmark og Tunesien er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Danmark høstede tre point i 6 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 0 gange og led 4 nederlag i denne serie. Tunesien sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 2 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Danmarks seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 3 af de forrige 10 kampe, som Tunesien spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 1 kamp mellem disse to hold. Danmark præsterede et gennemsnit på 2 mål, mens Tunesien snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Af deres seneste 10 kampe, var Danmark først på tavlen 5 gange, mens gæsterne scorede kampens åbningsmål 6 gange i 10 kampe.