Danmark skal levere varen i kamp med noget på spil

For anden gang på fire dage står Island overfor en vigtig hjemmekamp, når Danmark søndag aften agerer gæster i en kamp, der tegner lige så vanskelig som udtalen af navnet på hjemmeholdets stadion Laugardalsvöllur. Betfair.dk er ude med et gratis vilkårligt spil på 250 kroner til Danmarks næste vigtige opgave.

Til stor lettelse for alle involveret kunne kunne Danmark onsdag aften notere første sejr i Kasper Hjulmands regeringstid, men at banke Færøerne med 4-0 på hjemmebane i en træningskamp er en noget anden opgave end at banke Island på udebane i en kamp, der gælder noget.

Island præsterede så sent som torsdag aften at vinde over ellers formstærke Rumænien i en play off-kamp om at nå med til deres anden EM-slutrunde i træk. Som vanligt var det Gylfi Sigurdsson, der leverede varen i offensiven, og Danmark er næppe i tvivl om, hvem der skal stækkes for at få point med hjem.

Senest nyt fra Island skulle være, at hjemmeholdet kan stille i stærkeste opstilling, og der er heller ikke sluppet noget ud fra den danske lejr om problemer på skades- eller sygdomsfronten, hvorfor det ligner to mandskaber i deres optimale start-11’er.

Danmark har igennem tiden har godt fat i den islandske spillestil, og nok er Island gået hen og blevet “gode” i de senere år, men den danske trup kommer med masser af gejst og optimisme, så vi iklæder os de nationale briller og sender de 250 gratis kroner fra Betfair.dk efter en sejr til de rød-hvide i en målrig kamp.

Flere interessante tips