Danmark svarer igen på skuffelse mod Kroatien når Østrig kommer til Parken

Vi er nået halvvejs igennem gruppespillet i UEFA Nations League og forude venter os her et opgør mellem Danmark og Østrig på mandag i Parken.

Med 6 point for deres første tre kampe i UEFA Nations League turneringen, har Danmark kikkerten rettet mod at gå videre til næste runde. De satser selvfølgelig på at holde momentum kørende her i runde 4, hvor ny sejr holder målet om videre adgang i live.

Østrig rejser til deres opgør i fjerde runde af UEFA Nations League turneringen med 4 point i tabellen. De skal have point med fra Parken, hvis de skal kunne nå videre i turneringen.

Form Danmark mod Østrig

Danmark har vist potent form på Parken med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod 2 imod, spillede nul uafgjort og tabte 1.

Østrig vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, men spillede ingen uafgjort og led 3 nederlag. De scorede 10 mål, mens de samtidig indkasserede 8 mål.

Vores tip

Facts og finurligheder for Danmark v Østrig.

  • Danmark scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Danmark scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Danmark vandt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • Danmark har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Danmark i 6 af de seneste 7 kampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe Østrig har spillet, har begge hold scoret
  • Østrig scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Østrig i 9 af de seneste 11 kampe
  • Østrig scorede i 7 af deres seneste 8 udekampe
  • Østrig har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe

Danmark vs Østrig – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Danmark, når de skal i aktion mod Østrig.

Yussuf Poulsen og Thomas Delaney er blandt de 2 spillere, som mangler for Danmark den kommende mandag.

Østrig ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende mandag møder Danmark.

Stefan Posch, Martin Hinteregger og Xaver Schlager bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Østrig, når de drager til Parken.

Danmark mod Østrig – indbyrdes historik

Danmark vandt 4 af deres seneste 5 kampe mod Østrig, hvilket giver en sejrs-rate på 4-0-1, da sidstnævnte vandt en af kampene.

Spilfiduser for kampen

Christian Eriksen fandt vej til netmaskerne 3 gange i de foregående seks kampe i UEFA Nations League for Danmark. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende mandag. Gamblere vil også have et godt øje til Marko Arnautovic i håb om, at han kan føje til det ene mål, han præsterede i de seneste seks kampe i UEFA Nations League for Østrig.

Danmark vandt 7 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 3 nederlag. Østrig vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, og spillede 0 uafgjort, mens det blev til 6 nederlag. Ud af deres seneste 10 kampe på Parken vandt Danmark 6 af dem uden at lukke mål ind.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af i de seneste 5 kampe mellem disse to hold. Danmark præsterede et gennemsnit på 2 mål, mens Østrig snittede 0.6 mål i disse. Begge hold scorede i 2 af disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Danmarks sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.