Danmark vs Finland – Optakt, bedste Odds og gode tips

Danmark åbner deres kvalifikationsturnering til EM med et møde mod Finland. De to nationer står overfor hinanden på torsdag på Parken. I det seneste opgør mellem disse to løb Finland med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende torsdag.

Danmark, Finland, Kasakhstan, Nordirland, San Marino, Slovenien kæmper alle for en plads ved den forestående EM, og de 6 nationer udgør tilsammen gruppe H. Danmark ligger nummer 18 på verdensranglisten hos FIFA, mens Finland befinder sig på en placering som nummer 56 i verden.

Danmark får ikke problemer med at sætte tre point på kontoen mod Finland, som ikke ligner et mandskab, der vil skabe alt for mange problemer for hjemmeholdet.

Form Danmark mod Finland

Danmark har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Tunisia, hvorefter de mod Frankrig tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Australia, der vandt 1-0. Danmark vandt beskedne to af deres seneste seks mulige landskampe. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte en, mens de scorede ti og lukkede to mål ind.

Finland har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Norge, hvorefter de mod Sverige tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Estland, der vandt 0-1. Finland kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks landskampe, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv seks.

Vores tip

Facts og finurligheder for Danmark v Finland.

  • I de seneste 10 Danmark kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 10 af Danmark’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Danmark vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Danmark har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 4 Danmark hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 22 af Finland’s seneste 24 kampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Finland’s seneste 13 kampe havde under 2.5 mål
  • 9 af Finland’s seneste 11 udekampe havde under 2.5 mål
  • Finland har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • 9 af Finland’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål

Danmark vs Finland – Seneste nyt

Danmark skulle bare have én spiller siddende, når de møder Finland på Parken.

Simon Kjaer sidder over for Danmark i deres kommende opgave på grund af en skade.

Danmark mod Finland – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Finland med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på torsdag. Danmark går til kampen mod Finland med en 2-1-1 statistik for deres seneste fire møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i to af de seneste fire kampe mellem Danmark og Finland.

Spilfiduser for kampen

Kasper Dolberg har været den bedste målskytte i EM for hjemmeholdet med tre mål på det seneste. Danmark satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Finland kigger til gengæld mod Teemu Pukki i håb om, at han kan udvide totalen på fem mål i hans seneste kampe i EM.

Danmark var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også to nederlag i denne serie. Finland sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fire nederlag. Finland scorede kampens første mål i seks af deres seneste 10 udekampe, mens Danmark scorede kampens første kasse i otte af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Danmark præsterede et gennemsnit på en mål, mens Finland snittede 0.75 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Danmarks seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i en af de seneste ti kampe, som Finland spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål undervejs i processen.