Danmark vs Nordirland – Optakt, bedste Odds og gode tips

Danmark tager imod Nordirland den kommende fredag i en kamp spillet i Parken. Vi går ind i den tredje runde af gruppespillet i kvalifikationen til EM, hvor begge hold fortsat er meget ivrige efter at tilføje point til deres konto. I det seneste opgør mellem disse to løb Nordirland med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende fredag.

Oven på anden rundes kampe i gruppespillet er Danmark placeret som nummer to med tre point point, mens Nordirland er nummer fem med tre point point. Før kampen sparkes i gang EM ligger Danmark nummer 19 på verdensranglisten hos FIFA. Nordirland befinder sig til gengæld på en placering som nummer 62.

Efter at have optjent tre point indtil nu i kvalifikationen til EM, vil Danmark være ivrige efter at forblive ubesejrede i denne runde. Med fordelen af at spille hjemme skal de gå efter at føje point til kontoen.

Form Danmark mod Nordirland

Det er alt eller intet for Danmark i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Australia, hvortil de svarede igen mod Finland i en 3-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-2 mod Kasakhstan. Danmark opnåede to sejre i deres foregående seks landskampe. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede otte og lukkede syv mål ind.

Nordirland har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Grækenland tabte de 3-1, hvorefter de vandt 0-2 over San Marino. De var tilbage i rendestenen med et 0-1 nederlag mod Finland. I deres seneste seks landskampe vandt Nordirland to sejre, mens de spillede en kampe uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ti og scorede ni mål.

Vores tip

Facts og finurligheder for Danmark v Nordirland.

  • 10 af Danmark’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Danmark vandt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Danmark har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Danmark var i vandt 5 af deres seneste 7 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Danmark scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • Nordirland har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Nordirland i 8 af de seneste 10 kampe
  • Nordirland scorede i 7 af deres seneste 9 udekampe
  • Nordirland scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
  • Nordirland har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste udekampe

Danmark vs Nordirland – Seneste nyt

Danmark skulle bare have én spiller siddende, når de møder Nordirland på Parken.

Danmark må stille op uden Simon Kjaer den kommende fredag mod Nordirland, da han døjer med en skade.

Nordirland ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Danmark på Parken.

Jonny Evans rejser ikke med Nordirland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Danmark mod Nordirland – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Nordirland med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende fredag. Danmark går til kampen mod Nordirland med en 0-3-1 statistik for deres seneste fire møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i tre af de seneste fire kampe mellem Danmark og Nordirland.

Spilfiduser for kampen

Hold godt øje med Rasmus Hoejlund, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten fem gange på det seneste for Danmark. For gæsterne præsterede Dion Charles to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Danmark høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag i denne serie. Nordirland sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. Nordirland scorede kampens første mål i fem af deres seneste 10 udekampe, mens Danmark scorede kampens første kasse i otte af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Danmark præsterede et gennemsnit på 0.75 mål, mens Nordirland snittede en mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Danmarks seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.