Danmark vs Norge – Optakt, Spilfiduser, Odds

Danmark nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Norge kommer forbi på lørdag til et opgør i Venskabskampe. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel. I det seneste opgør mellem disse to løb Danmark med de tre point i en 2-1 kamp, der blev spillet på Brøndby Stadion den 15 november 2013.

Danmark har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede seks mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.6 pr. kamp med clean sheets i syv af dem.

Norge udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.8 kasser pr. kamp, eller 28 mål i alt. De indkasserede også syv scoringer, eller et snit på 0.7 pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Form Danmark mod Norge

Danmark ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Schweiz. Herefter var de oppe imod Færøerne i en kamp, der sluttede 2-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Sverige, som blev nedlagt med 2-1.

Norge har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-2 mod Tjekkiet, hvorefter de opnåede 1-1 mod Slovakiet. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-0 i opgøret mod Kosovo. Norge vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Vores tip

  • Danmark har i vandt 8 af de seneste 10 hjemme kampe i Venskabskampe ikke indkasseret et mål
  • Danmark har ikke tabt deres seneste 15 hjemmekampe i Venskabskampe
  • Danmark har ikke tabt deres seneste 11 hjemmekampe
  • Danmark scorede i 24 af deres seneste 26 hjemmekampe i Venskabskampe
  • Danmark var i vandt 9 af deres seneste 10 hjemme kampe i Venskabskampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Norge scorede i deres seneste 15 kampe i Venskabskampe
  • 13 af Norge’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • Norge har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe i Venskabskampe
  • Der er scoret imod Norge i 14 af de seneste 16 udekampe i Venskabskampe
  • 10 af Norge’s seneste 12 kampe i Venskabskampe havde under 3.5 mål

Danmark vs Norge – Startopstillingen

Danmark mod Norge – indbyrdes historik

Danmark vandt 2-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Danmark vandt tre af de seneste tre opgør, mens Norge vandt nul af de foregående seks kampe.

Begge hold scorede i fire af de seneste seks kampe mellem Danmark og Norge.

Spilfiduser for kampen

Christian Eriksen har været den bedste målskytte i Venskabskampe for hjemmeholdet med tre mål på det seneste. Danmark satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Norge kigger til gengæld mod Erling Haaland i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i Venskabskampe.

Danmark vandt otte af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede to gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Norge vandt fire af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort tre gange og tabte tre kampe. Danmark holdt gæsterne på Brøndby Stadion fra scoring seks gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Norge præsterede et rent bur i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Danmark præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Norge snittede 0.84 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Danmarks sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.5 mål i disse kampe.