Darmstadt mod Bayer Leverkusen – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bayer Leverkusen er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Merck-Stadion am Böllenfalltorden kommende lørdag. Gæsterne fra Darmstadt ankommer ikke med en formkurve i Tyskland Bundesliga, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Bayer Leverkusen nyder udsigten fra toppen af tabellen med 49 point for 19 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Darmstadt ligger placeret som nummer 18 i Tyskland Bundesliga med 11 point oven på 19 afviklede kampe.

Selvom Darmstadt halter efter Bayer Leverkusen med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i Tyskland Bundesliga. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Når det kommer til mål, er Darmstadt ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Bayer Leverkusen ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de seks mål ind, eller 0.6 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent seks gange.

Darmstadt har vundet to sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga. Darmstadt har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Bayer Leverkusen har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Tyskland Bundesliga, men kan i stedet vise 15 sejre og fire uafgjorte frem. Bayer Leverkusen er på en stærk stime af 9 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

  • Der er scoret imod Darmstadt i 33 af de seneste 35 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Darmstadt har ikke vundet deres seneste 12 kampe
  • Darmstadt har ikke vundet deres seneste 11 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Der er scoret imod Darmstadt i 21 af de seneste 22 kampe
  • Der er scoret imod Darmstadt i 16 af de seneste 18 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 32 kampe
  • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 19 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 15 udekampe
  • Bayer Leverkusen scorede i 31 af deres seneste 32 kampe
  • Bayer Leverkusen scorede i deres seneste 15 udekampe

Form Darmstadt mod Bayer Leverkusen

Bare ét point forhindrer Darmstadt i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-3 af Borussia Dortmund, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Eintracht Frankfurt. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Union Berlin, som satte sig igennem med 1-0. Darmstadt vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Merck-Stadion am Böllenfalltor, men spillede uafgjort to gange og led fire nederlag. De lukkede ni ind og scorede selv tre.

Bayer Leverkusen er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 2-3 over Augsburg samt RB Leipzig. Serien blev dog bremset mod Borussia Mönchengladbach i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Bayer Leverkusen har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Tyskland Bundesliga, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 13 mål og indkasserede seks på deres vej.

Darmstadt opnåede nul sejre og en point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv 25 ind. Bayer Leverkusen vandt seks af deres seneste seks opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Tyskland Bundesliga. De scorede 20 og indkasserede selv en mål, hvilket samlet indbragte 18 point.

Darmstadt vs Bayer Leverkusen – Seneste nyt

Darmstadt kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Bayer Leverkusen på lørdag.

Fabian Nuernberger, Clemens Riedel, Mathias Honsak, Aaron Seydel, Fraser Hornby og Braydon Manu er alle ude af truppen, som Darmstadt tager imod Bayer Leverkusen med på Merck-Stadion am Böllenfalltor.

Bayer Leverkusen ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Darmstadt.

Exequiel Palacios, Victor Okoh Boniface og Arthur bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bayer Leverkusen, når de drager til Merck-Stadion am Böllenfalltor.

Darmstadt mod Bayer Leverkusen – indbyrdes historik

Bayer Leverkusen har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Darmstadt i Tyskland Bundesliga-regi. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 5-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Bayer Leverkusen vandt fem af deres foregående seks kampe, mens Darmstadt vandt en sejre i seks opgør. Bayer Leverkusen kan spilles til odds 1.30 hos spilselskaberne.

Bayer Leverkusen scorede i deres seneste 4 opgør mod Darmstadt i Tyskland Bundesliga. I tre af de tidligere fem kampe mellem Darmstadt og Bayer Leverkusen scorede begge hold.

Darmstadt mod Bayer Leverkusen Spiltips

Med tre mål i de seneste seks kampe har Tim Skarke været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Bayer Leverkusen. Hos gæsterne går Patrik Schick efter at føje yderligere til hans samling af tre mål i hans seneste kampe.

Darmstadt høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Bayer Leverkusen sikrede sig ni sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt nul nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Darmstadt på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Bayer Leverkusens seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Darmstadt præsterede et gennemsnit på en mål, mens Bayer Leverkusen snittede 2.4 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Darmstadts seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.5 mål i disse kampe.