Darmstadt mod Borussia Dortmund – Optakt, Spilfiduser, Odds

Darmstadt tager imod Borussia Dortmund på Merck-Stadion am Böllenfalltor i runde 17 den kommende lørdag i Tyskland Bundesliga.

Darmstadt er nummer 18 i tabellen med ti point efter 16 kampe, mens Borussia Dortmund rangerer som nummer 5 med 27 point efter 16 kampe.

Darmstadt kommer til deres næste Tyskland Bundesliga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 23 mål. Det er 2.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Borussia Dortmund har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 19 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Darmstadt er noteret for to sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson.

Borussia Dortmund kigger på syv sejre, samt seks uafgjorte såvel som tre nederlag i Tyskland Bundesliga. Borussia Dortmund lukkede mål ind i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • Der er scoret imod Darmstadt i 31 af de seneste 33 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Darmstadt har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste kampe i Tyskland Bundesliga
  • Der er scoret imod Darmstadt i 18 af de seneste 19 kampe
  • Darmstadt har ikke vundet deres seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod Darmstadt i 14 af de seneste 16 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • Borussia Dortmund scorede i 35 af deres seneste 36 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Borussia Dortmund scorede i deres seneste 17 udekampe i Tyskland Bundesliga
  • I 11 af de seneste 12 udekampe Borussia Dortmund har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 9 kampe Borussia Dortmund har spillet, har begge hold scoret
  • I 9 af de seneste 11 kampe Borussia Dortmund har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret

Form Darmstadt mod Borussia Dortmund

Bare ét point forhindrer Darmstadt i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-2 og 0-1 mod FC Heidenheim og Wolfsburg. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 3-3 mod Hoffenheim. Darmstadt præsterede kun én sølle sejr på Merck-Stadion am Böllenfalltor af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort en og tabte fire af disse, hvori de scorede seks mål og lukkede ni ind.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Borussia Dortmund på udkig efter en sejr. Mod Paris Saint-Germain spillede de 1-1, før de også delte point med Augsburg i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Mainz 05. I deres seneste seks udekampe i Tyskland Bundesliga vandt Borussia Dortmund to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede ti og scorede 13 mål.

Darmstadt opnåede nul sejre og nul point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv 20 ind. Borussia Dortmund noterede sig 11 point efter tre sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede otte mål, men indkasserede også fire selv.

Darmstadt vs Borussia Dortmund – Seneste nyt

Darmstadt kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Mathias Honsak, Christoph Zimmermann, Tim Skarke, Aaron Seydel, Oscar Vilhelmsson, Fabian Nuernberger, Marvin Mehlem, Fraser Hornby og Braydon Manu er alle ude af truppen, som Darmstadt tager imod Borussia Dortmund med på Merck-Stadion am Böllenfalltor.

Borussia Dortmund må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Tyskland Bundesliga, da hele ni har skavanker af varierende art.

Det er navne som Emre Can, Thomas Meunier, Mateu Morey, Marius Wolf, Sebastien Haller, Karim Adeyemi, Julian Ryerson, Felix Nmecha, Julien Duranville og Julien Duranville, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Merck-Stadion am Böllenfalltor.

Darmstadt mod Borussia Dortmund – indbyrdes historik

Darmstadt vandt 2-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Darmstadt vandt en af deres foregående fire kampe mod Borussia Dortmund, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

Borussia Dortmund scorede i deres seneste 4 opgør mod Darmstadt i Tyskland Bundesliga. I to af de tidligere fire kampe mellem Darmstadt og Borussia Dortmund scorede begge hold.

Darmstadt mod Borussia Dortmund Spiltips

Med tre mål i de seneste seks kampe har Tim Skarke været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Borussia Dortmund. Hos gæsterne går Niclas Fuellkrug efter at føje yderligere til hans samling af tre mål i hans seneste kampe.

Darmstadt høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Borussia Dortmund sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Darmstadt på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Borussia Dortmunds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Darmstadt præsterede et gennemsnit på en mål, mens Borussia Dortmund snittede 2.75 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Darmstadts seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 0.9 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Borussia Dortmund spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.