Darmstadt mod Eintracht Frankfurt – Optakt, Spilfiduser, Odds

Darmstadt agerer værter for Eintracht Frankfurt når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Tyskland Bundesliga den kommende lørdag på Merck-Stadion am Böllenfalltor.

Darmstadt er nummer 18 i tabellen med ti point efter 17 kampe, mens Eintracht Frankfurt rangerer som nummer 6 med 27 point efter 17 kampe.

Darmstadt fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende lørdag. Eintracht Frankfurt bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Darmstadt ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 25 mål imod, et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Eintracht Frankfurt ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 15 mål ind, eller 1.5 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent to gange.

Darmstadt er noteret for to sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson. Darmstadt har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Eintracht Frankfurt har indtil videre præsteret syv sejre og seks uafgjorte samt fire nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • Der er scoret imod Darmstadt i 32 af de seneste 34 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Darmstadt har ikke vundet deres seneste 11 kampe
  • Darmstadt har ikke vundet deres seneste 10 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Der er scoret imod Darmstadt i 20 af de seneste 21 kampe
  • Darmstadt har i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk i Tyskland Bundesliga ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Eintracht Frankfurt i 27 af de seneste 29 udekampe i Tyskland Bundesliga
  • 14 af Eintracht Frankfurt’s seneste 16 udekampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Eintracht Frankfurt’s seneste 10 kampe i Tyskland Bundesliga havde over 2.5 mål
  • Eintracht Frankfurt har i tabte 3 af de seneste 4 ude kampe ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Eintracht Frankfurt i 10 af de seneste 11 kampe

Form Darmstadt mod Eintracht Frankfurt

Bare ét point forhindrer Darmstadt i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-1 af Wolfsburg, før de sikrede det ene point i en 3-3 kamp mod Hoffenheim. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Borussia Dortmund, som satte sig igennem med 0-3. Darmstadt præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Merck-Stadion am Böllenfalltor. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag, mens de indkasserede ti og scorede to mål.

Eintracht Frankfurt har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-0 til Bayer Leverkusen. De svarede stærkt igen mod Borussia Mönchengladbach, som blev slået 2-1, før de sejrede 0-1 over RB Leipzig. Eintracht Frankfurt vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Darmstadt opnåede nul sejre og nul point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv 23 ind. Eintracht Frankfurt noterede sig ti point efter to sejre i deres seneste seks kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ni mål, men indkasserede også fem selv.

Darmstadt vs Eintracht Frankfurt – Seneste nyt

Darmstadt kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Eintracht Frankfurt på lørdag.

Mathias Honsak, Aaron Seydel, Fabian Nuernberger, Marvin Mehlem, Fraser Hornby og Braydon Manu er blandt de seks spillere, som mangler for Darmstadt på lørdag.

Eintracht Frankfurt må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Tyskland Bundesliga, da hele seks har skavanker af varierende art. Ellyes Skhiri, Omar Marmoush og Fares Chaibi er ikke tilgængelige for Eintracht Frankfurt på lørdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Timothy Chandler, Mario Goetze, Sebastian Rode, Kristijan Jakic og Mehdi Loune bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Eintracht Frankfurt, når de drager til Merck-Stadion am Böllenfalltor.

Darmstadt mod Eintracht Frankfurt – indbyrdes historik

Ikke bare vandt Eintracht Frankfurt deres seneste opgør mod Darmstadt, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 1-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 2-0. Darmstadt vandt to af deres foregående seks kampe mod Eintracht Frankfurt, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Tyskland Bundesliga imellem Darmstadt og Eintracht Frankfurt blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i en af de seneste fem kampe mellem Darmstadt og Eintracht Frankfurt.

Darmstadt mod Eintracht Frankfurt Spiltips

Darmstadt høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Eintracht Frankfurt sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Man kunne forestille sig, at Eintracht Frankfurt sætter næsen op efter at score den kommende lørdag, da Darmstadt kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur fire gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Darmstadt præsterede et gennemsnit på 0.6 mål, mens Eintracht Frankfurt snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Darmstadts sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Eintracht Frankfurt spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.