Deportivo Alaves mod Athletic Bilbao i La Liga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Deportivo Alaves tager på søndag imod Athletic Bilbao i La Liga på Estadio Mendizorroza.

Med en placering som nummer 18 i stillingen har Deportivo Alaves samlet 16 point efter 19 kampe. På 27 point befinder Athletic Bilbao sig rangeret som nummer 10 for 19 afviklede kampe.

Deportivo Alaves har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til Athletic Bilbao i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Deportivo Alaves ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Athletic Bilbao ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Deportivo Alaves v Athletic Bilbao.

 • I 9 af de seneste 11 kampe Deportivo Alaves har spillet, har begge hold scoret
 • Deportivo Alaves scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
 • Deportivo Alaves har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Deportivo Alaves i 10 af de seneste 11 kampe
 • Deportivo Alaves tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Athletic Bilbao har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste udekampe
 • Athletic Bilbao har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Athletic Bilbao har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Athletic Bilbao i 10 af de seneste 12 kampe
 • Athletic Bilbao uafgjort 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • I 11 ud af 13 seneste Deportivo Alaves kampe mod Athletic Bilbao var antallet af mål under 2.5
 • I 12 ud af 13 seneste Deportivo Alaves kampe mod Athletic Bilbao var antallet af mål under 3.5
 • I de seneste 3 Deportivo Alaves kampe mod Athletic Bilbao var summen af mål under 1.5
 • Deportivo Alaves har har ikke tabt i de 6 hjemme seneste kampe i træk mod Athletic Bilbao
 • Deportivo Alaves har vandt i 4 af 5 seneste hjemmekampe mod Athletic Bilbao

Form Deportivo Alaves mod Athletic Bilbao

Deportivo Alaves drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Deportivo Alaves i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-0 og 5-2 mod Rayo Vallecano og Villarreal. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Real Sociedad.

Athletic Bilbao håber på yderligere point til samlingen.

Athletic Bilbao har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Real Madrid. De svarede stærkt igen mod Osasuna, som blev slået 1-3, før de sejrede 0-2 over Atletico Mancha Real.

Deportivo Alaves v Athletic Bilbao Indbyrdes historik

Athletic Bilbao havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i October 2021 i La Liga. Deportivo Alaves går ind til opgøret med en historik mod Athletic Bilbao, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i La Liga. De seneste 10 kampe mellem Deportivo Alaves og Athletic Bilbao har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor Deportivo Alaves og Athletic Bilbao ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Estadio Mendizorroza.

Manden med målnæsen

Hold øje med Joselu når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Deportivo Alaves, mens sæsontotalen læser 10 kasser lige nu.

Inaki Williams har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Athletic Bilbao, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.