Deportivo Alaves mod Barcelona i La Liga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Deportivo Alaves på søndag i La Liga. Alt andet end en sejr til Barcelona vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Som nummer 18 har Deportivo Alaves formået at skrabe 17 point sammen for 21 kampe. Med 32 point har Barcelona for 21 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 6 i La Liga.

Deportivo Alaves har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Barcelona i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Deportivo Alaves ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Barcelona kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Deportivo Alaves v Barcelona.

 • Deportivo Alaves har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Deportivo Alaves i 11 af de seneste 13 kampe
 • Deportivo Alaves uafgjort deres seneste 3 hjemmekampe
 • I 7 af de seneste 8 kampe Barcelona har spillet, har begge hold scoret
 • Barcelona har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Barcelona i 10 af de seneste 11 kampe
 • Barcelona scorede i deres seneste 8 kampe
 • Deportivo Alaves har har ikke vundet i de 10 seneste kampe i træk mod Barcelona
 • Deportivo Alaves har scoret imod i de seneste 12 kampe i træk de har spillet mod Barcelona
 • Deportivo Alaves har tabte i 8 af 10 seneste kampe mod Barcelona
 • I 7 ud af 9 seneste Deportivo Alaves hjemmekampe mod Barcelona var antallet af mål under 2.5
 • I 8 ud af 10 seneste Deportivo Alaves hjemmekampe mod Barcelona var antallet af mål under 3.5

Form Deportivo Alaves mod Barcelona

Deportivo Alaves fortsat skidt kørende.

Det er ikke helt skidt for Deportivo Alaves, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Real Sociedad, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Athletic Bilbao, før de desværre tabte med 4-0 til Real Betis.

Barcelona fortsætter pointhøsten.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Barcelona på udkig efter en sejr. Mod Granada spillede de 1-1, før de også delte point med Real Madrid i en 2-2 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 2-2 mod Athletic Bilbao.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Barcelona til 1.53 på oddset. Et væddemål på Barcelona giver dig netop nu 1.53 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 65% chance for at slå Deportivo Alaves. Ønsker du at placere dine indsatser på Deportivo Alaves, kan de spilles til 5.80 på oddset.

Deportivo Alaves v Barcelona Indbyrdes historik

Hverken Deportivo Alaves eller Barcelona formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Barcelona som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 5.80, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Deportivo Alaves 17% chance for at banke Barcelona. En pointdeling betaler 4.40 i gevinst på oddset, hvor imod Barcelona udbetaler 1.53 i gevinst på oddset for en sejr. Deportivo Alaves går ind til opgøret med en historik mod Barcelona, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Deportivo Alaves og Barcelona. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Deportivo Alaves og Barcelona hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Estadio Mendizorroza i vente.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Joselu. Han har vist flaget for Deportivo Alaves med 10 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Barcelona har til gengæld forhåbninger om, at Memphis Depay kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.