Deportivo Alaves mod Barcelona – Optakt, Spilfiduser, Odds

Deportivo Alaves nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Barcelona kommer forbi på lørdag til et opgør i La Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Deportivo Alaves er nummer 11 i tabellen med 26 point efter 22 kampe, mens Barcelona rangerer som nummer 4 med 47 point efter 22 kampe.

Med tre sejre i træk er Deportivo Alaves klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Barcelona, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Deportivo Alaves kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Barcelona har stået for to mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 20 mål selv, men tillod også 17 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Deportivo Alaves er noteret for syv sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i La Liga i denne sæson.

Barcelona har indtil videre præsteret 14 sejre og fem uafgjorte samt tre nederlag i La Liga. Barcelona er på en stærk stime af 10 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

  • 21 af Deportivo Alaves’s seneste 23 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 18 af Deportivo Alaves’s seneste 20 kampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • 9 af Deportivo Alaves’s seneste 10 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 4 Deportivo Alaves hjemmekampe , har summen af mål været under 1.5
  • 12 af Deportivo Alaves’s seneste 14 hjemmekampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • Barcelona scorede i 45 af deres seneste 47 kampe
  • I de seneste 10 udekampe i træk Barcelona har spillet, har begge hold scoret
  • Barcelona scorede i deres seneste 20 kampe i La Liga
  • I 15 af de seneste 17 kampe Barcelona har spillet, har begge hold scoret
  • I 12 af de seneste 14 udekampe Barcelona har spillet i La Liga, har begge hold scoret

Form Deportivo Alaves mod Barcelona

Deportivo Alaves har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Athletic Bilbao. De svarede stærkt igen mod Cadiz, som blev slået 1-0, før de sejrede 0-3 over Almeria. Deportivo Alaves vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede seks mål, men lukkede også fire ind.

Barcelona har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Athletic Bilbao sluttede 2-2, hvorpå et 3-5 nederlag mod Villarreal fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Osasuna blev nedlagt med 1-0. Barcelona vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led nul nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Deportivo Alaves opnåede nul sejre og en point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv 11 ind.

Deportivo Alaves vs Barcelona – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Deportivo Alaves, når de skal i aktion mod Barcelona. Andoni Gorosabel får en fridag fra Deportivo Alaves-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Deportivo Alaves må stille op uden Aleksandar Sedlar på lørdag mod Barcelona, da han døjer med en skade.

Barcelona må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i La Liga, da hele en har skavanker af varierende art.

Joao Felix, Sergi Roberto, Alex Balde, Raphinha, Inigo Martinez, Marcos Alonso, Gavi og Marc-Andre ter Stegen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Barcelona, når de drager til Estadio Mendizorroza.

Deportivo Alaves mod Barcelona – indbyrdes historik

Barcelona har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 23 indbyrdes opgør mod Deportivo Alaves. Med sejre på 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Deportivo Alaves ser Barcelona uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Udeholdet Barcelona rejser til kampen mod Deportivo Alaves med en rigtig skarp 8-2-0 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Barcelona scorede i deres seneste 19 opgør mod Deportivo Alaves i La Liga. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Deportivo Alaves og Barcelona.

Deportivo Alaves mod Barcelona Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Ferran Torres været på tavlen fire gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende lørdag, skyldes det, at Barcelona håber, at han kan bygge på mod Deportivo Alaves. Sidstnævnte håber til gengæld på Luis Rioja til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Deportivo Alaves var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fire nederlag i denne serie. Barcelona sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fire nederlag. Deportivo Alaves præsterede fire sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Estadio Mendizorroza.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Deportivo Alaves presterte 0.6 mål i gjennomsnitt, mens Barcelona presterte 2.6 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Deportivo Alavess sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i otte af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.