Deportivo Alaves mod Cadiz – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Cadiz ankommer til Estadio Mendizorroza på fredag for at udfordre Deportivo Alaves i La Liga, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Deportivo Alaves er placeret som nummer 13 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 20 point til samlingen. Cadiz har opnået 15 point, hvilket placerer dem som nummer 18 efter 20 runder.

Cadiz fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på fredag. Deportivo Alaves bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Når det kommer til mål, er Deportivo Alaves ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Cadiz ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent en gange i denne serie.

Deportivo Alaves er noteret for fem sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i La Liga i denne sæson.

Cadiz har indtil videre præsteret to sejre og ni uafgjorte samt ni nederlag i La Liga.

Vores tip

  • 20 af Deportivo Alaves’s seneste 22 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 16 af Deportivo Alaves’s seneste 18 kampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • 8 af Deportivo Alaves’s seneste 9 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 11 af Deportivo Alaves’s seneste 13 hjemmekampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Deportivo Alaves i 14 af de seneste 16 kampe i La Liga
  • Cadiz har ikke vundet deres seneste 16 kampe i La Liga
  • Cadiz har ikke vundet deres seneste 15 udekampe i La Liga
  • Der er scoret imod Cadiz i de seneste 14 udekampe i La Liga
  • 17 af Cadiz’s seneste 19 udekampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • 16 af Cadiz’s seneste 18 udekampe havde under 3.5 mål

Form Deportivo Alaves mod Cadiz

I deres seneste tre kampe formåede Deportivo Alaves først at banke Real Betis med 1-0. Herefter nedlagde de også Sevilla med 2-3, inden stimen stoppede mod Athletic Bilbao, der vandt en 2-0 sejr. Deportivo Alaves opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede fem og lukkede seks mål ind.

Cadiz har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Real Sociedad, hvorefter de mod Granada tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Valencia, der vandt 1-4. Cadiz formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede tre uafgjorte og tabte tre, hvori de indkasserede otte og scorede tre mål.

Deportivo Alaves noterede sig 14 point efter fire sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 13 mål, men indkasserede også ni selv. Cadiz sikrede sig en sejre fra syv scorede mål og syv indkasserede i deres seneste fem kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem seks point til kontoen.

Deportivo Alaves vs Cadiz – Seneste nyt

Deportivo Alaves kan have op til tre fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Cadiz. Jesus Owono og Abdelkabir Abqar er ikke til rådighed for Deportivo Alaves-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Deportivo Alaves må stille op uden Aleksandar Sedlar på fredag mod Cadiz, da han døjer med en skade.

I værste fald må Cadiz finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i La Liga. Ruben Alcaraz, Javier Hernandez og Ruben Sobrino har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Cadiz-kamp på grund af karantæne.

Darwin Machis, Roger og Victor Chust bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Cadiz, når de drager til Estadio Mendizorroza.

Deportivo Alaves mod Cadiz – indbyrdes historik

Cadiz har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 12 indbyrdes opgør mod Deportivo Alaves. Ikke bare vandt Cadiz deres seneste opgør mod Deportivo Alaves, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 1-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 1-0. Cadiz vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Deportivo Alaves vandt en sejre i ti opgør. Cadiz kan spilles til odds 5.00 hos spilselskaberne.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i La Liga imellem Deportivo Alaves og Cadiz blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i to af de seneste syv kampe mellem Deportivo Alaves og Cadiz.

Deportivo Alaves mod Cadiz Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Kike Garcia ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Cadiz sætter deres lid til, at Christopher Ramos kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Deportivo Alaves høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Cadiz sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fem nederlag. Cadiz scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Deportivo Alaves var først på pletten i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i en kamp af de forgange syv kampe mellem de to klubber her. Mens Deportivo Alaves har et gennemsnit på 0.57 mål i de opgør, har Cadiz et snit på 0.85 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Deportivo Alavess sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Cadiz spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.