Deportivo Alaves mod Real Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Mens formen ser skarp ud hos Real Madrid i La Liga, lader den en del tilbage at ønske for Deportivo Alaves, før deres besøg på Estadio Mendizorrozapå torsdag. Det vil være en temmelig stor overraskelse, hvis førstnævnte afgiver point i denne duel.

Real Madrid er på udkig efter at overtage førstepladsen i La Liga, efter at have samlet 42 point sammen på deres første 17 kampe. Deportivo Alaves er 16 point efter i stillingen med 17 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 13 i stillingen.

Deportivo Alaves fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på torsdag. Real Madrid bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Deportivo Alaves ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Real Madrid rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net fem gange, eller 0.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede fem clean sheets.

Deportivo Alaves er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Madrid har indtil videre præsteret 13 sejre og tre uafgjorte samt en nederlag i La Liga. Real Madrid tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

  • 18 af Deportivo Alaves’s seneste 20 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Deportivo Alaves kampe, har summen af mål været under 1.5
  • 6 af Deportivo Alaves’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Deportivo Alaves scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • I de seneste 3 Deportivo Alaves kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Real Madrid har ikke tabt deres seneste 16 kampe
  • Real Madrid scorede i 28 af deres seneste 30 kampe
  • Real Madrid scorede i deres seneste 13 udekampe
  • Real Madrid var i vandt 9 af deres seneste 11 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Real Madrid var i vandt 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål

Form Deportivo Alaves mod Real Madrid

Deportivo Alaves har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-1 sejr over Terrassa. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-1 til Las Palmas, siden 3-0 mod Girona. Deportivo Alaves vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede fem og lukkede syv mål ind.

Real Madrid er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Real Betis, før de bankede Union Berlin med 2-3. Senest blev Villarreal nedlagt i en 4-1 sejr. Real Madrid vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Deportivo Alaves opnåede nul sejre og nul point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv ni ind.

Deportivo Alaves vs Real Madrid – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Deportivo Alaves, når de skal i aktion mod Real Madrid.

Aleksandar Sedlar og Giuliano Simeone er blandt de to spillere, som mangler for Deportivo Alaves på torsdag.

Real Madrid må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i La Liga, da hele to har skavanker af varierende art.

Ferland Mendy, David Alaba, Daniel Carvajal, Vinicius Junior, Eduardo Camavinga, Arda Guler, Daniel Carvajal, Eder Militao og Thibaut Courtois bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Madrid, når de drager til Estadio Mendizorroza.

Deportivo Alaves mod Real Madrid – indbyrdes historik

Real Madrid har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Deportivo Alaves. Real Madrid vandt de seneste to kampe mod Deportivo Alaves i La Liga med yderst komfortable cifre. En øretæve på 3-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 4-1. Bookmakerne har Real Madrid til odds 1.53 for en sejr i skrivende stund, hvilket svarer til, at de giver Real Madrid 65% chance for at banke Deportivo Alaves. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod Deportivo Alaves udbetaler 5.75 i gevinst på oddset for en sejr. Real Madrid har otte sejre i deres seneste ti meetings med Deportivo Alaves, og de sejrede 3-0 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

I 6 af de seneste 7 indbyrdes La Liga opgør mellem Deportivo Alaves og Real Madrid blev der scoret mindst tre mål. I fem af de tidligere ti kampe mellem Deportivo Alaves og Real Madrid scorede begge hold.

Deportivo Alaves mod Real Madrid Spiltips

Samuel Omorodion har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Deportivo Alaves satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Real Madrid kigger til gengæld mod Rodrygo i håb om, at han kan udvide totalen på seks mål i hans seneste kampe i La Liga.

Deportivo Alaves høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Real Madrid sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt en nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Real Madrid tre sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Deportivo Alaves præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens Real Madrid snittede 2.5 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Deportivo Alavess seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.7 mål i disse kampe.