Deportivo Alaves mod Real Sociedad i La Liga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Deportivo Alaves byder velkommen til Real Sociedad i La Liga den kommende søndag på Estadio Mendizorroza.

Med en placering som nummer 18 i stillingen har Deportivo Alaves samlet 15 point efter 18 kampe. På 29 point befinder Real Sociedad sig rangeret som nummer 6 for 18 afviklede kampe.

Deportivo Alaves har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Real Sociedad i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Deportivo Alaves ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Real Sociedad ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Deportivo Alaves v Real Sociedad.

  • I 8 af de seneste 10 kampe Deportivo Alaves har spillet, har begge hold scoret
  • Deportivo Alaves scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Deportivo Alaves i 9 af de seneste 10 kampe
  • Deportivo Alaves har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Deportivo Alaves tabte deres seneste 3 kampe
  • I 9 ud af 10 seneste Deportivo Alaves kampe mod Real Sociedad var antallet af mål under 3.5
  • Deportivo Alaves har har ikke vundet i 6 af 8 seneste kampe mod Real Sociedad
  • Deportivo Alaves har har ikke tabt i 6 af 8 seneste hjemmekampe mod Real Sociedad
  • I de seneste 20 Deportivo Alaves kampe mod Real Sociedad var summen af mål under 4.5
  • Deportivo Alaves har ikke scoret i 4 af de senest 5 kampe mod Real Sociedad

Form Deportivo Alaves mod Real Sociedad

Deportivo Alaves håber på frisk start.

Deportivo Alaves har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Linares Deportivo, før Rayo Vallecano satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Villarreal, der satte sig igennem med 5-2.

Real Sociedad fanget i stime af nederlag.

Det er alt eller intet for Real Sociedad i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 4-0 nederlag mod Real Betis, hvortil de svarede igen mod Zamora i en 0-3 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-3 mod Villarreal.

Deportivo Alaves v Real Sociedad Indbyrdes historik

Real Sociedad havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-0 tilbage i februar 2021 i La Liga. Deportivo Alaves går ind til opgøret med en historik mod Real Sociedad, der siger 3-1-6 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Deportivo Alaves og Real Sociedad. Begge hold var på tavlen 1 gang i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Deportivo Alaves og Real Sociedad hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Estadio Mendizorroza i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Joselu når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Deportivo Alaves, mens sæsontotalen læser 9 kasser lige nu.

Mikel Oyarzabal har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Real Sociedad, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.