Deportivo Alaves mod Villarreal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Deportivo Alaves byder velkommen til Villarreal i La Liga på lørdag på Estadio Mendizorroza.

Deportivo Alaves er placeret som nummer 11 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 26 point til samlingen. Villarreal har opnået 24 point, hvilket placerer dem som nummer 14 efter 23 runder.

Deportivo Alaves kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Villarreal er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens Villarreal præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

Deportivo Alaves har vundet syv sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i La Liga.

Villarreal har indtil videre præsteret seks sejre og seks uafgjorte samt 11 nederlag i La Liga.

Vores tip

  • 9 af Deportivo Alaves’s seneste 11 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 10 af Deportivo Alaves’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Deportivo Alaves’s seneste 10 hjemmekampe i La Liga havde under 2.5 mål
  • 9 af Deportivo Alaves’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 4 af Deportivo Alaves’s seneste 5 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • I 12 af de seneste 14 kampe Villarreal har spillet i La Liga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Villarreal i de seneste 14 kampe i La Liga
  • 11 af Villarreal’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
  • I 9 af de seneste 10 udekampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe i La Liga

Form Deportivo Alaves mod Villarreal

I deres seneste tre kampe formåede Deportivo Alaves først at banke Cadiz med 1-0. Herefter nedlagde de også Almeria med 0-3, inden stimen stoppede mod Barcelona, der vandt en 1-3 sejr. Deportivo Alaves vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede seks mål, men lukkede også seks ind.

Villarreal går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Mallorca, før de nedlage Barcelona med 3-5. Mod Cadiz blev der delt i porten i en 0-0 kamp. Villarreal kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 17 mål og scorede selv ni.

Deportivo Alaves noterede sig 20 point efter seks sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 16 mål, men indkasserede også otte selv.

Deportivo Alaves vs Villarreal – Seneste nyt

Deportivo Alaves skulle bare have én spiller siddende, når de møder Villarreal på Estadio Mendizorroza.

Deportivo Alaves må stille op uden Aleksandar Sedlar den kommende lørdag mod Villarreal, da han døjer med en skade.

Villarreal må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i La Liga, da hele en har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Villarreal-truppen, er Alfonso Pedraza i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Alfonso Pedraza, Ramon Terrats, Daniel Parejo, Juan Foyth, Bertrand Traore, Yeremi Pino, Denis Suarez, Ramon Terrats, Jorge Cuenca og Bertrand Traore bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Villarreal, når de drager til Estadio Mendizorroza.

Deportivo Alaves mod Villarreal – indbyrdes historik

Deportivo Alaves sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod Villarreal. Hverken Deportivo Alaves eller Villarreal formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Deportivo Alaves vandt fem opgør, mens Villarreal sejrede fire gange.

I de seneste 10 opgør i La Liga imellem Deportivo Alaves og Villarreal var begge hold på måltavlen. Hold øje med mål, når Deportivo Alaves tager imod Villarreal. Begge hold til at score kom ud ikke færre end ti gange i de seneste ti opgør mellem dem.

Deportivo Alaves mod Villarreal Spiltips

Deportivo Alaves vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Villarreal vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Villarreal scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Deportivo Alaves var først på pletten i fire af deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål fandt sted ni gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Deportivo Alaves formåede at score 1.6 mål i snit, hvorimod Villarreal snittede to mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst ti gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Deportivo Alavess seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Villarreal spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.