Ren overlevelseskamp for Wayne Rooneys drenge mod uglerne

Derby tager imod Sheffield Wednesday på Pride Park i runde 46 den kommende lørdag i Championship. Derby indtager en 21. plads med 43 point efter 45 kampe. Sheffield Wednesday har 40 point og er på en 23. plads i tabellen.

Derby er sendt til tælling efter 4 nederlag i træk i Championship, men kampen mod Sheffield Wednesday dufter dog af en god mulighed for at rette skuden op.

Derby fortsætter skuffende resultater.

Det kan dårligt blive værre for Derby, som står med en håndfuld nederlag inden deres næste opgave i Championship. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Derby blev smaderet af Preston i et 3-0 nederlag, hvorefter de noterede et 2-1 nederlag mod Birmingham for senest at agere den ene part i et 2-1 nederlag mod Swansea.

Derby har hjemme bare formået at tage 5 point ud af 18 mulige siden februar på Pride Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp hjemme.

Sheffield Wednesday drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Sheffield Wednesday, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først Sheffield Wednesday en 2-1 sejr mod Barnsley, herefter fulgte et 2-0 nederlag mod Swansea, mens de i den seneste kamp delte point i en 0-0 uafgjort kamp mod Nottingham F..

Sheffield Wednesday har på udebane noteret sig 3 point ud af 18 mulige siden februar og må forventes at komme på hårdt arbejde igen på lørdag.

Derby vs Sheffield Wednesday h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

Derby tabte deres seneste indbyrdes møde i Championship, da Sheffield Wednesday noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Derby sikrede alle tre point via en sejr på 3-1. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 7 af de foregående 10 opgør. Derby går ind til opgøret med en historik mod Sheffield Wednesday, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Championship.

  • Derby County har tabt i de seneste 6 kampe i træk;
  • Derby County har tabt i seneste 7 af 8 kampe;
  • Derby County har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Derby County kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Sheffield Wednesday har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Sheffield Wednesday har tabt i seneste 8 af 9 udebane kampe;
  • Sheffield Wednesday har indkasseret mål i de seneste 19 udebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Sheffield Wednesday kampe var antal mål UNDER 3.5.