Dinamo Zagreb mod AC Milan Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Dinamo Zagreb skal op imod AC Milan den kommende tirsdag i en duel på Stadion Maksimir. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Dinamo Zagreb har før opgøret den kommende tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

AC Milan kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på tirsdag. De lavede selv 10 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Dinamo Zagreb mod AC Milan Optakt

Dinamo Zagreb går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Salzburg, før de nedlagde NK Varazdin med 3-1. Mod Hajduk Split blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Dinamo Zagreb vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 3 uafgjorte og 0 nederlag. De scorede 12mål, men lukkede også 6 ind.

AC Milan har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Chelsea. De svarede stærkt igen mod Verona, som blev slået 1-2, før de sejrede 4-1 over Monza. AC Milan kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv 5.

Såvel Dinamo Zagreb som AC Milan har lige lovlig vanskeligt ved at holde buret rent i disse tider. Vi sætter derfor næsen op efter en kamp med scoringer af begge parter.

Facts og finurligheder for Dinamo Zagreb v AC Milan.

 • Dinamo Zagreb har ikke tabt deres seneste 23 hjemmekampe
 • Dinamo Zagreb scorede i deres seneste 18 hjemmekampe
 • I 12 af de seneste 13 hjemmekampe Dinamo Zagreb har spillet, har begge hold scoret
 • Dinamo Zagreb vandt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
 • Dinamo Zagreb scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
 • AC Milan har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • AC Milan scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
 • I 5 af de seneste 7 udekampe AC Milan har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod AC Milan i 8 af de seneste 9 kampe
 • Der er scoret imod AC Milan i 6 af de seneste 7 udekampe
 • Dinamo Zagreb har tabte i de 3 seneste kampe i træk mod AC Milan
 • I de seneste 3 Dinamo Zagreb kampe mod AC Milan var summen af mål over 2.5
 • Dinamo Zagreb har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod AC Milan
 • Dinamo Zagreb har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod AC Milan

Dinamo Zagreb vs AC Milan – Seneste nyt

Dinamo Zagreb kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod AC Milan på tirsdag.

Daniel Stefulj, Mahir Emreli, Marko Bulat, Ivan Nevistic og Bosko Sutalo er alle ude af truppen, som Dinamo Zagreb tager imod AC Milan med på Stadion Maksimir.

I værste fald må AC Milan finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

Det er navne som Sergino Dest, Davide Calabria, Alexis Saelemaekers, Mike Maignan, Alessandro Florenzi og Zlatan Ibrahimovic, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stadion Maksimir.

Dinamo Zagreb mod AC Milan – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb AC Milan med de tre point i en 3-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende tirsdag. Dinamo Zagreb går til kampen mod AC Milan med en 0-0-3 statistik for deres seneste 3 møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 3 kampe mellem Dinamo Zagreb og AC Milan.

Dinamo Zagreb mod AC Milan Spiltips

Dinamo Zagreb har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med 9sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i 1 kampe, mens 0 kastede nederlag af sig. AC Milan vandt 6af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede 3uafgjort og tabte 1gange i denne stime. Dinamo Zagreb er kommet blæsende ud ad startblokken med kampens første mål i 7 af deres seneste 10 hjemmekampe på Stadion Maksimir. Gæsterne stod for kampens første scoring i 5 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Dinamo Zagreb præsterede et gennemsnit på 0.66 mål, mens AC Milan snittede 3 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Dinamo Zagrebs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som AC Milan spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.