Dinamo Zagreb mod Salzburg Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Dinamo Zagreb skal op imod Salzburg den kommende tirsdag i et opgør på Stadion Maksimir. Spændingen spidser til her, hvor vi har nået fjerde runde af gruppespillet i Champions League.

Halvvejs igennem gruppespillet kan Dinamo Zagreb kigge på 3 opnåede point, hvilket giver en placering som nummer 4 i stillingen. Salzburg befinder sig placeret som nummer 1 på 5 point. Dinamo Zagreb går ind til deres kamp i fjerde runde af gruppespillet i Champions League med 3 point på kontoen. Det betyder, at de er nødt til at jagte et positivt udfald. En sejr bevarer sandsynligvis chancen for at gå videre, mens en uafgjort muligvis også holder liv i håbet. Et nederlag kan ende med at blive meget dyrt. Salzburg rejser til deres udekamp i runde fire af gruppespillet i Champions League med 5 point i stillingen. De er simpelthen nødt til at jagte point på Stadion Maksimir, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at se næste runde. Uafgjort kan med lidt held være nok, men sejr ligner en nødvendighed for at ende i top to.

Når det kommer til mål, er Dinamo Zagreb ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Salzburg ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

I deres seneste tre kampe formåede Dinamo Zagreb først at banke NK Lokomotiva med 1-2. Herefter nedlagde de også Slaven med 4-1, inden stimen stoppede mod Salzburg, der vandt en 1-0 sejr. Dinamo Zagreb præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 3 uden vinder, mens de tabte 0, hvori de scorede 12 og indkasserede 6 mål.

Salzburg er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod LASK, før de bankede Dinamo Zagreb med 1-0. Senest blev Altach nedlagt i en 2-3 sejr. Salzburg kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv 6.

Det ligner umiddelbart en jævnbyrdig kamp mellem Dinamo Zagreb og Salzburg, men deres indbyrdes historik gør, at vi hælder til fordel for Salzburg.

Facts og finurligheder for Dinamo Zagreb v Salzburg.

 • Dinamo Zagreb har ikke tabt deres seneste 22 hjemmekampe
 • Dinamo Zagreb vandt 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
 • Dinamo Zagreb scorede i deres seneste 17 hjemmekampe
 • I 11 af de seneste 12 hjemmekampe Dinamo Zagreb har spillet, har begge hold scoret
 • Dinamo Zagreb scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
 • Salzburg scorede i deres seneste 35 kampe
 • Salzburg scorede i 41 af deres seneste 43 udekampe
 • Salzburg har ikke tabt deres seneste 11 kampe
 • Salzburg har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
 • Salzburg vandt 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 5 Dinamo Zagreb kampe mod Salzburg var summen af mål under 3.5
 • I 4 af de seneste 5 kampe Dinamo Zagreb har spillet mod Salzburg har begge hold scoret
 • Dinamo Zagreb har scoret imod i de seneste 5 kampe i træk de har spillet mod Salzburg
 • Dinamo Zagreb har har ikke vundet i 4 af 5 seneste kampe mod Salzburg
 • Dinamo Zagreb har scorede i 4 af de senest 5 kampe mod Salzburg

Dinamo Zagreb vs Salzburg – Seneste nyt

Dinamo Zagreb mod Salzburg – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Salzburg med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende tirsdag. Salzburg vandt 4 af deres foregående 8 kampe, mens Dinamo Zagreb vandt 2 sejre i 8 opgør. Salzburg kan spilles til odds 2.50 hos spilselskaberne.

Af de seneste 8 indbyrdes opgør mellem Dinamo Zagreb og Salzburg var der gevinst på over 2.5 mål 3 gange.

Mislav Orsic har 5 mål i seks Champions League kampe for Dinamo Zagreb, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Salzburg. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Noah Okafor, der har banket 4 mål ind i Champions League.

Dinamo Zagreb vandt 9af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede 1gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Salzburg vandt 7af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort 1gange og tabte 2kampe. Salzburg ser sandsynligvis lyst på muligheden for at få scoret den kommende tirsdag, da Dinamo Zagreb kun præsterede at holde nullet 1 gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne kæmpede sig vej til et rent bur i 6 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 8 kampe mellem disse to klubber. Dinamo Zagreb præsterede et gennemsnit på 1.52 mål, mens Salzburg landede et snit på 2.28 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 7 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Dinamo Zagrebs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.2 mål i disse kampe.