Tottenham skal gøre arbejdet færdigt mod Dinamo

Dinamo Zagreb byder velkommen til Tottenham torsdag d. 18. marts kl. 18.55 på Stadion Maksimir. Det er returkampen i deres opgør i 1/8-finalen i Europa League, og Tottenham går ind til kampen med en 2-0 føring.

Spurs går ind til kampen som favoritter, og er ekstremt motiverede for at udvide deres ubesejrede stime i Europa League.

Dinamo Zagreb fortsætter pointhøsten.

Dinamo Zagreb går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres seneste tre kampe vandt Dinamo Zagreb 2-0 mod Rijeka i Europa League, før de led et 2-0 nederlag mod Tottenham i Europa League, hvorpå fulgte en 5-0 sejr over Varazdin.

Dinamo Zagreb har stærke fem sejre og nul nederlag for deres seneste seks hjemmekampe i Europa League.

En række stærke præstationer hjemme har set Dinamo Zagreb tage 6 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. De vil helt klart gå ind til opgøret på torsdag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

Tottenham udvider sejrsstimen.

Tottenham går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 5 sejre i de seneste 6 kampe. I Spurs’ 3 sidste kampe har de været igennem en 4-1 sejr mod Crystal Palace, hvorpå fulgte en 2-0 sejr mod Dinamo Zagreb i Europa League, mens de senest tabte 2-1 til Arsenal.

Håbet før sæsonen hed metal, og Tottenham behøver indtil videre ikke justere på dén målsætning.

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på Spurs og deres form på udebane, som har givet 2 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Deres næste udekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt resultat.

Dinamo Zagreb vs Spurs h2h

Head-2-Head

Tottenham usually come out on the top

Spurs vandt 2-0 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Tottenham Hotspur Stadium i marts 2021 i Europa League.

  • Dinamo Zagreb har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Dinamo Zagreb er ubesejret i de seneste 13 hjemmebane kampe i træk;
  • Dinamo Zagreb har vundet i seneste 6 af 7 kampe;
  • Dinamo Zagreb har vundet i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe.
  • Tottenham Hotspur har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Tottenham Hotspur er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Tottenham Hotspur er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Tottenham Hotspur har vundet i seneste 6 af 7 kampe.