Djurgarden mod IFK Norrkoping i Allsvenskan runde 12 – optakt, odds og spilfiduser

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når Djurgarden får besøg af IFK Norrkoping i Tele2 Arena. Der er kickoff til kampen på søndag.

Djurgarden ligger nummer 4 med point mens IFK Norrkoping ligger nummer 7 med point.

Djurgarden vil være på udkig efter at udvide hullet til IFK Norrkoping i stillingen Allsvenskan, når klubberne står overfor hinanden den kommende søndag.

Djurgarden kommer til deres næste Allsvenskan kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

IFK Norrkoping er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens IFK Norrkoping præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Djurgarden v IFK Norrkoping.

 • Djurgården har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
 • Djurgården har i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
 • Djurgården vandt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Djurgården scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
 • Djurgården har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • 13 af IFK Norrköping’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
 • IFK Norrköping var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
 • IFK Norrköping scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
 • IFK Norrköping scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
 • 6 af IFK Norrköping’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål
 • Djurgården har scorede i 26 af de senest 28 kampe mod IFK Norrköping
 • I 12 af de seneste 14 hjemmekampe Djurgården har spillet mod IFK Norrköping har begge hold scoret
 • I 10 ud af 11 seneste Djurgården kampe mod IFK Norrköping var antallet af mål under 3.5
 • I 10 ud af 11 seneste Djurgården hjemmekampe mod IFK Norrköping var antallet af mål under 3.5
 • Djurgården har scoret imod i 14 af de senest 15 hjemmekampe mod IFK Norrköping

Form Djurgarden mod IFK Norrkoping

Djurgarden fortsætter pointhøsten.

Djurgarden er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 1-0 over Häcken samt AIK. Serien blev dog bremset mod Elfsborg i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

IFK Norrkoping drømmer om mere.

IFK Norrkoping har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Elfsborg, før Kalmar FF satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brommapojkarna, der satte sig igennem med 0-2.

Djurgarden vs IFK Norrkoping – Seneste nyt

Djurgarden mod IFK Norrkoping – indbyrdes historik

Djurgarden møder IFK Norrkoping med en historik imellem klubberne, der siger 3-5-2 for deres seneste ti kampe i Allsvenskan. I de foregående ti kampe mellem Djurgarden og IFK Norrkoping bød fire af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i syv af de 10 kampe.

Stilling i Allsvenskan

Tabellen i Allsvenskan giver os et overblik over, hvordan Djurgarden og IFK Norrkoping hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 12. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Tele2 Arena i vente.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Djurgarden har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har IFK Norrkoping et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst tre gange.

Djurgarden mod IFK Norrkoping – Formstærke spillere

Marcus Danielson fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Allsvenskan for Djurgarden. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Christoffer Nyman i håb om, at han kan føje til de fire mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Allsvenskan for IFK Norrkoping.