Djurgarden mod Malmo FF i Allsvenskan runde 15 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top fire er på spil for begge parter, når Djurgarden får besøg af Malmo FF på Tele2 Arena. Der er med andre ord vigtige point på højkant i deres Allsvenskan duel den kommende mandag.

Djurgarden ligger nummer 4 med point mens Malmo FF ligger nummer 2 med point.

Djurgarden tager imod Malmo FF den kommende mandag i håb om som minimum at hale ind på gæsterne i stillingen i Allsvenskan. Den nuværende afstand skulle helst ikke blive større, set fra hjemmeholdets synspunkt.

Djurgarden har før kampen den kommende mandag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Malmo FF kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp, svarende til 28 mål i alt. De måtte finde sig i 11 scoringer imod, eller et snit på 1.1 pr. kamp, hvor de holdt rent bur fire gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Djurgarden v Malmo FF.

 • Djurgården scorede i deres seneste 13 kampe
 • Djurgården har i vandt 4 af de seneste 5 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
 • Djurgården vandt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • Djurgården scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Djurgården har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • Malmö FF scorede i 22 af deres seneste 24 udekampe
 • Malmö FF scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
 • 10 af Malmö FF’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
 • Malmö FF har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • Malmö FF vandt 5 af 6 af deres seneste udekampe
 • Djurgården har i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk mod Malmö FF været involveret i opgør med flere end 2.5 mål
 • Djurgården var i vandt 4 af de seneste 5 kampe mod Malmö FF involveret i opgør med flere end 2.5 mål
 • Djurgården har vandt af de seneste 3 hjemme kampe i træk mod Malmö FF hvori antallet af mål var over 3.5
 • Djurgården har i vandt 4 af de seneste 5 kampe mod Malmö FF været involveret i opgør med over 3.5 mål
 • I de seneste 3 Djurgården hjemmekampe mod Malmö FF var summen af mål over 3.5

Form Djurgarden mod Malmo FF

Djurgarden inde i god stime.

Djurgarden er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod IFK Norrköping, før de bankede Varbergs BoIS FC med 2-0. Senest blev IFK Värnamo nedlagt i en 1-2 sejr.

Malmo FF drømmer om mere.

I deres seneste tre kampe formåede Malmo FF først at banke IFK Värnamo med 1-3. Herefter nedlagde de også Sirius med 3-0, inden stimen stoppede mod Mjallby, der vandt en 1-2 sejr.

Djurgarden vs Malmo FF – Seneste nyt Malmo FF har en næsten fuld trup til rådighed på mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Pontus Jansson og Niklas Moisander bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Malmo FF, når de drager til Tele2 Arena.

Djurgarden mod Malmo FF – indbyrdes historik

Djurgarden går ind til opgøret med en historik mod Malmo FF, der siger 6-2-2 for deres seneste ti kampe i Allsvenskan. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset fem gange i de seneste ti kampe mellem Djurgarden og Malmo FF. Begge parter fandt vej til netmaskerne i fem af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Allsvenskan

Tabellen i Allsvenskan giver os et overblik over, hvordan Djurgarden og Malmo FF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 15. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på mandag på Tele2 Arena i vente.

Der blev scoret mere end 2.5 mål i otte af de seneste ti kampe, som Malmo FF spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.4 mål undervejs i processen.

Djurgarden mod Malmo FF – Formstærke spillere

Oliver Berg har tre mål i seks Allsvenskan kampe for Djurgarden, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Malmo FF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Sebastian Nanasi, der har banket fem mål ind i Allsvenskan.