Djurgarden vs Varbergs BoIS FC – Match Preview, Betting Tips, Streaming.

Djurgarden er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Tele2 Arena på søndag. Gæsterne fra Varbergs BoIS FC ankommer ikke med en formkurve i Allsvenskan, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Djurgarden ligger nummer 5 med point mens Varbergs BoIS FC ligger nummer 16 med point.

I deres nuværende form vil Djurgarden sætte næsen op efter at holde momentum ved lige, når de går ind til kampen mod Varbergs BoIS FC.

Djurgarden har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Hvad målscoring angår, er Varbergs BoIS FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne seks gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent en gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Djurgarden v Varbergs BoIS FC.

 • Djurgården scorede i deres seneste 10 kampe
 • Djurgården vandt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Djurgården scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
 • Djurgården har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Djurgården har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
 • Varbergs BoIS FC har ikke vundet deres seneste 12 kampe
 • Der er scoret imod Varbergs BoIS FC i 24 af de seneste 26 udekampe
 • Varbergs BoIS FC var i tabte 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
 • Der er scoret imod Varbergs BoIS FC i 15 af de seneste 17 kampe
 • 9 af Varbergs BoIS FC’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
 • I de seneste 4 Djurgården kampe mod Varbergs BoIS FC var summen af mål over 3.5
 • I de seneste 4 Djurgården kampe mod Varbergs BoIS FC var summen af mål over 2.5
 • Djurgården har scorede i de seneste 6 kampe i træk de har spillet mod Varbergs BoIS FC
 • Djurgården har har ikke tabt i 5 af 6 seneste kampe mod Varbergs BoIS FC
 • I 3 af de seneste 4 kampe Djurgården har spillet mod Varbergs BoIS FC har begge hold scoret

Form Djurgarden mod Varbergs BoIS FC

Djurgarden inde i god stime.

Djurgarden ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke AIK med 1-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Elfsborg. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod IFK Norrköping.

Varbergs BoIS FC fastlåst i elendig stime.

Varbergs BoIS FC har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Degerfors, hvorefter de mod Häcken tabte 0-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Halmstads BK, der vandt 1-2.

Djurgarden vs Varbergs BoIS FC – Seneste nyt

Djurgarden v Varbergs BoIS FC Indbyrdes historik

Djurgarden møder Varbergs BoIS FC med en historik imellem klubberne, der siger 4-1-1 for deres seneste seks kampe i Allsvenskan. Af de seneste seks kampe mellem Djurgarden og Varbergs BoIS FC kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset fem gange. Desuden scorede begge hold mål i fire af disse 10 møder.

Stilling i Allsvenskan

Stillingen i Allsvenskan inden den kommende runde 13 fortæller os, hvor Djurgarden og Varbergs BoIS FC ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Tele2 Arena.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste seks kampe mellem disse to klubber. Djurgarden præsterede et gennemsnit på 2.33 mål, mens Varbergs BoIS FC landede et snit på 1.17 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene.

Djurgarden mod Varbergs BoIS FC – Hold øje med…

Marcus Danielson har været stærk for Djurgarden i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Varbergs BoIS FC håber, at Eliton Junior kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.