Dortmund jagter revanche mod Ajax i Champions League

B. Dortmund og Ajax står i rampelyset den kommende onsdag på Signal Iduna Park. Vi går ind til anden halvdel af gruppespillet i denne sæsons Champions League, hvorfor tingene spidser til og point kan være altafgørende. 

B. Dortmund har før opgøret på onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange. 

Ajax kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende onsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 9 mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

B. Dortmund vs Ajax statistik og historik

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til B. Dortmund kaster 2.50 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 3.90 gange igen. Endelig er der 2.60 på oddset for en sejr til Ajax.

B. Dortmund er på grænsen til at sikre videre adgang til næste runde i Champions League. De har opnået 6 point på deres første tre kampe, og kan med en sejr her måske allerede booke plads i forårets knockout-kampe. Måske endda på førstepladsen, men så skal der også svares godt igen på Ajax-nederlaget fra den omvendte kamp.

Ajax kommer til kampen i 4. runde af gruppespillet i Champions League i formidabel form. Deres første tre kampe har kastet tre sejre af sig. Det giver en unik mulighed for at gå all-in i jagten på at vedligeholde maksimumpoint. Det burde være en ren formalitet at sikre adgang til næste runde, men førstepladsen er også værd at fighte for.

 

Facts og finurligheder for B. Dortmund vs Ajax.

  • B. Dortmund har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 9 of 11 seneste B. Dortmund kampe var antal mål OVER 2.5;
  • B. Dortmund har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • Der er scoret imod B. Dortmund i de seneste 7 af 9 kampe.
  • Ajax har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Ajax har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Ajax kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Ajax har scoret i seneste 6 af 8 kampe.

Lineup B. Dortmund vs Ajax

Form B. Dortmund møder Ajax

B. Dortmund er i kongehumør før deres kommende opgave på onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Arminia Bielefeld nedlagt 3-1, hvorefter det blev 2-0 mod Ingolstadt. Senest måtte også FC Koln bøje sig i et 2-0 nederlag.

Ajax er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 4-0 mod B. Dortmund, før de bankede PSV Eindhoven med 5-0. Senest blev det 0-0 mod Heracles.

B. Dortmund v Ajax Indbyrdes historik

Ajax vandt 4-0 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Johan Cruijff ArenA i oktober 2021 i Champions League. B. Dortmund går ind til opgøret med en historik mod Ajax, der siger 2-0-1 for deres seneste 3 kampe i Champions League.

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til B. Dortmund kaster 2.50 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 3.90 gange igen. Endelig er der 2.60 på oddset for en sejr til Ajax.

Formstærk måltyv

B. Dortmund satser på Thorgan Hazard til endnu engang at vise talenterne frem, som han har gjort i deres seneste seks kampe, hvori han stod for 3 mål. Sebastien Haller scorede 3 gange i de seneste seks kampe for Ajax og han håber selvfølgelig på at udvide totalen her.