Dortmunds top 4-jagt fortsætter mod målrige Frankfurt

B. Dortmund byder velkommen til Eintracht i 1. Bundesliga på lørdag på Signal Iduna Park. B. Dortmund er placeret nummer 5 i stillingen med 43 point for 26 kampe, og 4 point foran efter 26 kampe ligger Eintracht nummer 4.

Eintracht lurer på overraskelsen mod B. Dortmund den kommende lørdag efter en god serie af kampe uden nederlag.

B. Dortmund håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for B. Dortmund igennem de seneste ugers kampe. I deres seneste tre kampe spillede B. Dortmund 2-2 mod Sevilla i Champions League, før de vandt en 2-0 sejr mod Hertha Berlin for så senest at præstere en 2-2 uafgjort mod FC Köln.

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på B. Dortmund og deres form hjemme hjemme, som har givet 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Deres næste hjemmekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt resultat.

Eintracht fortsætter pointhøsten.

Eintracht går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres seneste tre kampe spillede Eintracht 1-1 VfB Stuttgart, før de gentog resultatet 1-1 mod RB Leipzig for så senest at præstere en 5-2 sejr mod Union Berlin.

Eintracht har på udebane noteret sig 8 point ud af 18 mulige siden januar. En form, der fortæller B. Dortmund, at de sandsynligvis kommer på hårdt arbejde på lørdag.

B. Dortmund vs Eintracht h2h

Head-2-Head

B. Dortmund har overtaget

Sidste gang B. Dortmund spillede imod Eintracht var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Deutsche Bank Park sluttede 1-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. B. Dortmund har en 4-4-2 fordel at fremvise for deres seneste kampe mod Eintracht i 1. Bundesliga.

  • B. Dortmund er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • B. Dortmund har scoret i seneste 26 af 28 kampe;
  • I 10 of 12 seneste B. Dortmund kampe var antal mål OVER 2.5;
  • B. Dortmund har scoret i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk.
  • Eintracht er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Eintracht har scoret i de seneste 10 udebane kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste Eintracht kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Eintracht har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk.