Dortmund og Leipzig varmer op til pokalfinalen

B. Dortmund byder velkommen til RB Leipzig i 1. Bundesliga på lørdag på Signal Iduna Park. B. Dortmund indtager en 5. plads med 55 point efter 31 kampe. RB Leipzig har 64 point og er på en 2. plads i tabellen.

B. Dortmund vil være yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget over de seneste kampe i 1. Bundesliga.

B. Dortmund i fantastisk form.

B. Dortmund er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 15 point ud af 18 mulige. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at B. Dortmund bankede Union Berlin i en en 2-0 gevinst, hvorefter de noterede en 2-0 sejr mod Wolfsburg for senest at agere den ene part i en 5-0 sejr mod Holstein Kiel.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden marts, kan være dét, der udgør forskellen for B. Dortmund den kommende lørdag.

RB Leipzig drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad RB Leipzig, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I RB Leipzigs 3 sidste kampe har de været igennem et 2-1 nederlag mod FC Koln,
hvorefter fulgte en 2-0 sejr mod VfB Stuttgart, mens de senest udspilede Werder Bremen 2-1.

RB Leipzig har leveret godkendte resultater på udebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres på lørdag.

B. Dortmund vs RB Leipzig h2h

Head-2-Head

B. Dortmund vandt 3-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Red Bull Arena Leipzig i januar 2021 i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 9 kampe mellem B. Dortmund og RB Leipzig. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder. Sejr til B. Dortmund var oftest det mest profitable spil på oddset mod RB Leipzig, idet førstnævnte kan fremvise en 5-2-2 historik.

  • B. Dortmund har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • B. Dortmund har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • B. Dortmund har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • B. Dortmund har scoret i seneste 31 af 33 kampe.
  • RB Leipzig har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • RB Leipzig har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • RB Leipzig har scoret i de seneste 12 udebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste RB Leipzig kampe var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: B. Dortmund giver 2.10 for en sejr, uafgjort betaler 3.60 retur, mens RB Leipzig giver 3.30 på oddset.