Sevilla skal svare igen mod i Dortmund

Dortmund går ind til returkampen mod Sevilla i den klart bedste udgangsposition før mødet på Signal Iduna Park tirsdag aften. Dortmund slap fra den første kamp med en sejr på 3-2 i bagagen. Tyskerne kan således kvalificere sig selv til kvartfinalen med selv nederlag på 1-0 eller 2-1.

I deres nuværende form vil B. Dortmund sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Sevilla.

B. Dortmund inde i god stime.

Dortmund måtte notere sig et skuffende nederlag i klubbens seneste kamp. Bortset fra dette tilbageskridt har resultaterne ellers været særdeles positive i den senere tid. Dortmund smadrede Arminia Bielefeld i en 3-0 sejr, hvorefter de vandt en 1-0 sejr mod B. M’gladbach, inden de tabte 4-2 til Bayern München i deres foregående tre kampe.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for B. Dortmund.

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på Dortmund og deres form hjemme på eget græs, som har givet 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Deres næste hjemmekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt resultat.

Sevilla håber på frisk start.

Sevilla ankommer til kampen den kommende tirsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres seneste tre kampe blev Sevilla udspillet 2-0 af Barcelona, før de led et 3-0 nederlag mod Barcelona i Copa del Rey for så senest at lide et 2-1 nederlag mod Elche.

Sevilla synes at have tabt momentum og risikere at tabe en ellers god sæson på gulvet.

Med 4 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra Sevilla vel bedst beskrives som godkendte uden at være blændende. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

B. Dortmund vs Sevilla h2h

Head-2-Head

B. Dortmund vandt 3-2 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Estadio R. Sanchez Pizjuan i februar 2021 i Champions League.

  • B. Dortmund er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • B. Dortmund er ubesejret i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • B. Dortmund har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • B. Dortmund har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe.
  • Sevilla har scoret i seneste 4 af 6 kampe.