Ingvardtsens Union Berlin på heftig opgave i Dortmund

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når B. Dortmund og Union Berlin møder hinanden den kommende onsdag til et opgør i 1. Bundesliga. B. Dortmund er placeret som nummer 5 i tabellen med 49 point efter 29 kampe. Union Berlin indtager en 8. plads i stillingen med 43 point.

Union Berlin lurer på overraskelsen mod B. Dortmund på onsdag efter en god serie af kampe uden nederlag.

B. Dortmund drømmer om at stoppe ringe stime.

Sejren i sidste runde faldt på et tørt sted i en sæson, hvor resultaterne generelt ikke har levet op til forventningerne for B. Dortmund. Deres seneste tre kampe gav først B. Dortmund en 3-2 sejr mod VfB Stuttgart, herefter fulgte et 2-1 nederlag mod Manchester City i Champions League, mens de i den seneste kamp udspillede Werder Bremen i en 4-1 sejr.

Med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden februar har formen hjemme været godkendt for B. Dortmund på det sidste. De burde ikke få alt for store problemer med at nappe endnu en sejr den kommende onsdag.

Union Berlin vanskelige at nedbryde.

Union Berlin har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I Union Berlins 3 sidste kampe har de været igennem en 1-1 uafgjort mod Hertha Berlin,
hvorefter fulgte en 1-1 mod Bayern München, mens de senest udspillede VfB Stuttgart 2-1.

Union Berlin står noteret for 3 nederlag i de seneste 6 kampe siden januar på udebane. At se dem gå tomhændede igennem deres kommende kamp ude vil ikke være en kæmpe overraskelse.

B. Dortmund vs Union Berlin h2h

Head-2-Head

En duel Union Berlin ofte vinder

B. Dortmund trak det korteste strå, da Union Berlin vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i 1. Bundesliga. Resultatet var revanche for den 5-0 sejr B. Dortmund noterede sig i den forrige kamp. B. Dortmund vandt 33.33%, mens Union Berlin vandt 66.66% af deres seneste 3 kampe i 1. Bundesliga. Det efterlader et facit, der siger 1-0-2 i det samlede regnskab.

  • B. Dortmund har scoret i seneste 29 af 31 kampe;
  • I 13 of 15 seneste B. Dortmund kampe var antal mål OVER 2.5;
  • B. Dortmund har scoret i de seneste 14 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste B. Dortmund kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Union Berlin er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Union Berlin ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Union Berlin har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • Union Berlin har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: B. Dortmund giver 1.53 for en sejr, uafgjort betaler 4.50 retur, mens Union Berlin giver 6.00 på oddset.