Dynamo Kiev får aldrig større chance for at drille Barcelona

Vi er fremme ved i 4. runde i gruppespillet i dette års i Champions League, og der venter en spændende kamp på Stadion NSK Olimpiyskiy, Kyiv. Her tager Dynamo Kiev imod Barcelona på tirsdag i en duel, hvor tre vigtige point er på spil. 

Når det kommer til mål, er Dynamo Kiev ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Barcelona ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Dynamo Kiev vs Barcelona statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Dynamo Kiev spilles til 5.25, mens bedste odds på uafgjort er 3.90. Endelig kaster en udesejr til Barcelona 1.68 af sig på oddset.

Dynamo Kiev har med et point for den første halvdel af kampene levet op til forventningerne til dem inden turneringsstart. De var regnet for gruppens svageste hold, og skal være glade, hvis de bare kan tage tredjepladsen.

Barcelona går ind til deres kamp i 4 runde af Champions League med 3 point på kontoen. De skal ganske enkelt have mindst et point med fra Stadion NSK Olimpiyskiy, Kyiv, hvis de skal videre til næste runde. Med en smule held rækker uafgjort måske, men de har sandsynligvis brug for en sejr, hvis de skal nå top to.

Barcelona er bookmakernes favorit, men deres nuværende formkurve taget i betragtning virker outsiderne fra Dynamo Kiev som et frækt værdi-spil på oddset. Bookmakerne giver Dynamo Kiev 19% chance for at tage tre point mod Barcelona. Det svarer til, at man får 5.25 på oddset for sejr til Dynamo Kiev, mens uafgjort giver 3.90 gange igen. En væddemål på en udesejr til Barcelona betaler dig pengene 1.68 gange igen på oddset.

Nøgletal for Dynamo Kiev og Barcelona.

  • Dynamo Kiev ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Dynamo Kiev har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Dynamo Kiev kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Dynamo Kiev $NON_SCORING i seneste 5 af 7 kampe.
  • I 7 of 9 seneste Barcelona kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Barcelona har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Barcelona kampe var antal mål UNDER 3.5.

Lineup Dynamo Kiev vs Barcelona

Form Dynamo Kiev møder Barcelona

Dynamo Kiev har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Barcelona. De svarede stærkt igen mod SC Dnipro-1, som blev slået 2-0, før de sejrede 3-2 over Mariupol.

Bare ét point forhindrer Barcelona i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 1-0 mod Real Madrid og Rayo Vallecano. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Deportivo Alaves.

Dynamo Kiev v Barcelona Indbyrdes historik

Et væddemål på Barcelona til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Dynamo Kiev var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 1-0 i oktober 2021 og 4-0 i november 2020. Dynamo Kiev går ind til opgøret med en historik mod Barcelona, der siger 0-0-5 for deres seneste 5 kampe i Champions League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 5 kampe mellem Dynamo Kiev og Barcelona. Begge hold var på tavlen 2 gange i deres seneste 10 møder.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Dynamo Kiev spilles til 5.25, mens bedste odds på uafgjort er 3.90. Endelig kaster en udesejr til Barcelona 1.68 af sig på oddset.

Topscorer i form

Det er vanskeligt at komme udenom Denis Harmash, når snakken går på en målscorer for Dynamo Kiev. Denis Harmash formåede at nette 3 gange i de foregående seks kampe for Dynamo Kiev. Med 2 garn i Barcelona seneste seks kampe har Memphis Depay gjort opmærksom på sig selv på den positive måde. Han sætter naturligvis næsen op efter at lægge til totalen, hvis han kommer på banen.