Bayern svigter ikke i Kiev

Når det kommer til mål, er Dynamo Kiev ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 4 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs. 

Bayern München kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.9 mål pr. kamp, svarende til 29 mål i alt. De måtte finde sig i 8 scoringer imod, eller et snit på 0.8 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 5 gange.

Dynamo Kiev v Bayern München statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Dynamo Kiev spilles til 12.35, mens bedste odds på uafgjort er 6.00. Endelig kaster en udesejr til Bayern München 1.26 af sig på oddset.

Dynamo Kiev er ganske enkelt nødt til at levere noget mere kvalitet, såfremt sæsonens første sejr i Champions League skal blive en realitet. Der er ingen chance for at nå næste runde, men gruppens tredjeplads kan stadig blive deres. Så skal der dog også vindes den kommende tirsdag.

Bayern München rejser til deres sidste udekamp i gruppespillet i Champions League i blændende form. Med 12 point efter deres første fire kampe har de sikret videre adgang til knockout-fasen. Nu skal førstepladsen også køres sikkert i hus.

På baggrund af de seneste stærke præstationer virker Bayern München til at have en god chance for endnu en sejr mod Dynamo Kiev. Bookmakerne giver Dynamo Kiev 8% chance for at tage tre point mod Bayern München. Det svarer til, at man får 12.35 på oddset for sejr til Dynamo Kiev, mens uafgjort giver 6.00 gange igen. En væddemål på en udesejr til Bayern München betaler dig pengene 1.26 gange igen på oddset.

Nøgletal for Dynamo Kiev og Bayern München.

  • Dynamo Kiev har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Dynamo Kiev ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Dynamo Kiev har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Dynamo Kiev kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Bayern München har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Bayern München er ubesejret i de seneste 23 udebane kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i seneste 8 af 9 kampe.

Lineup Dynamo Kiev vs Bayern München

Form Dynamo Kiev mod Bayern München

Dynamo Kiev har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Barcelona tabte de 1-0, Vorskla også viste sig for stærke i en 2-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Dynamo Kiev formåede at vinde 6-1 over Chernomorets O.

Bayern München har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Union Berlin nedlagt 2-5, hvorpå Benfica blev fejet til side med 5-2. Senest gik formen ud over Freiburg, der blev slået med 2-1.

Dynamo Kiev v Bayern München Indbyrdes historik

Dynamo Kiev tabte deres seneste indbyrdes møde i Champions League, da Bayern München noterede en sejr på 5-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Dynamo Kiev sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Bookmakerne har Dynamo Kiev som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 12.35, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Dynamo Kiev8% chance for at banke Bayern München. En pointdeling betaler 6.00 i gevinst på oddset, hvor imod Bayern München udbetaler 1.26 i gevinst på oddset for en sejr. Dynamo Kiev møder Bayern München med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-2 for deres seneste 3 kampe i Champions League.

 

Topscorer i form

Kigger man på markedet for en målscorer, virker det som en god idé at holde på Vitinho. Landsholdsspilleren fra Dynamo Kiev har fundet vej til netmaskerne 3 gange i deres seneste seks kampe. Robert Lewandowski scorede 3 gange i de seneste seks landskampe for Bayern München og han håber selvfølgelig på at udvide totalen her.