Ecuador mod Senegal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Ecuador og Senegal går i kødet på hinanden den kommende tirsdag, når de skal have afgjort deres endelige skæbne i gruppespillet ved FIFA VM. Kampen finder sted på Khalifa International Stadium.

Efter kampene i anden runde af gruppespillet er Ecuador nummer 2 med 4 point, mens Senegal har 3 point og er nummer 3. Før kampen sparkes i gang FIFA VM ligger Ecuador nummer 44 på verdensranglisten hos FIFA. Senegal befinder sig til gengæld på en placering som nummer 18.

Det er måske for optimistisk at tro på, at Ecuador kan tage førstepladsen i deres gruppe, men det vil også være en kæmpe overraskelse at se dem slået ud allerede i puljen efter en så god start på turneringen.

Det ligner en hård kamp at slippe igennem gruppefasen. Senegal går dog ind til turneringen velvidende, at de har kvalitet i egne rækker, der er stærk nok til at skabe en overraskelse.

Form Ecuador mod Senegal

Ecuador går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Irak, før de nedlagde Qatar med 0-2. Mod Holland blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Ecuador vandt beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 6 gange, mens de tabte 1 en.

Det er ikke sådan, at Ecuador ligefrem sætter ild til turneringen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 12 mål i de foregående 4 opgør, hvilket svarer til 1.2 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 8 mål imod, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Senegal har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Iran sluttede 1-1, hvorpå et 0-2 nederlag mod Holland fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Qatar blev nedlagt med 1-3. Senegal var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 3 nederlag i denne serie.

Senegal går ind til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 6 opgør. Nydelige 1.4 mål pr. kamp, 14 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 13 gange, eller 1.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede 1 clean sheets.

Med fire point på kontoen for deres første to kampe i FIFA VM gruppespillet, går Ecuador efter at forblive uden nederlag i tredje runde. De går naturligvis efter at holde momentum kørende og sikre sig førstepladsen i gruppen. De står på tre point for deres første to kampe i FIFA VM turneringen i denne sæson. Senegal kan derfor stadig nære håb om at kvalificere sig til næste runde.

Ecuador scorer ikke meget, men de er som regel også svære at nedbryde, hvorfor vi går efter en målfattig kamp mod Senegal.

Facts og finurligheder for Ecuador v Senegal.

  • 21 af Ecuador’s seneste 23 kampe havde under 3.5 mål
  • 13 af Ecuador’s seneste 14 kampe havde under 2.5 mål
  • Ecuador har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste kampe
  • 6 af Ecuador’s seneste 7 kampe havde under 1.5 mål
  • 3 af Ecuador’s seneste 4 kampe havde under 0.5 mål
  • Senegal scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • 6 af Senegal’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Senegal kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Senegal har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe

Stilling

Ecuador mod Senegal – indbyrdes historik

Topscorer

Hold godt øje med Enner Valencia, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 6 gange på det seneste for Ecuador. For gæsterne præsterede M’Baye Niang 1 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Ecuador høstede tre point i 3 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 6 gange og led 1 nederlag i denne serie. Senegal sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gang samt 3 nederlag.

Ecuador er på en fin stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 af Ecuadors sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.4 mål i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Senegal var først med en kasse i bare 3 af deres foregående 10 kampe. Ecuador satte den første scoring ind i 3 af deres seneste 10 kampe.