Eibar rasler med sablen mod Atletico Madrid

Eibar tager imod Atletico Madrid torsdag kl. 21:30 på Municipal de Ipurua. Atletico Madrid fører tabellen an i La Liga efter at have samlet 41 points i 16 kampe. Eibar halser efter på 15. pladsen med 19 points for 18 kampe.

Atletico Madrid har været en positiv overraskelse for de fleste indtil videre i denne sæson i La Liga. En sejr mod rivalerne fra Eibar vil blot styrke deres position yderligere.

Eibar drømmer om at stoppe ringe stime.

Eibar går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret i La Liga. Eibar har i deres foregående tre kampe spillet 1-1 mod Barcelona, efterfulgt af god 2-0 sejr over Granada, før de skuffende tabte 2-1 til Levante i den seneste opgave.

Eibar håbede på et år uden for mange problemer, men en skidt start kan snart fremtvinge en justering af sæsonmålet.

Eibar har på hjemmebane noteret sig 5 points ud af 15 mulige siden oktober. En form, som giver Atletico Madrid en tro på, at point er indenfor rækkevidde den kommende torsdag.

Atletico Madrid i forrygende form.

Atletico Madrid er i godt humør, eftersom de seneste uger har givet dem et godkendt udbytte på 15 points ud af 18 mulige. Atletico Madrid har i deres foregående tre kampe vundet 1-0 mod Getafe, efterfulgt af snæver 2-1 sejr over Deportivo Alaves, før de sejrede slog Sevilla 2-0 i den seneste opgave.

Atletico Madrid åbnede sæsonen som top tre kandidat, og formen her først på sæsonen har kun forstærket den kandidatur.

Atletico Madrid har på udebane taget 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen den kommende torsdag.

Eibar vs Atletico Madrid h2h

Atletico Madrid trak det korteste strå, da Eibar vandt en 2-0 sejr i deres seneste møde i La Liga. Resultatet var revanche for den 3-2 sejr Atletico Madrid noterede sig i den omvendte kamp. Den seneste tids kampe mellem de to rivaler har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 7 af de foregående 10 sluttede med under 2.5 mål. Atletico Madrid nyder generelt et vist overtag mod Eibar, som de har besejret 7 times i deres 10 seneste møder i La Liga.

  • Eibar har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • Eibar har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • Der er scoret imod Eibar i de seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Eibar kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Atletico Madrid har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Atletico Madrid har vundet i seneste 12 af 13 kampe;
  • Atletico Madrid har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • I 7 of 9 seneste Atletico Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Atletico Madrid har scoret i seneste 12 af 14 kampe.