Ingvardtsens Union gæster Champions League-jagtende Frankfurt

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Union Berlin lørdag den 20. kl. 15:30 på Deutsche Bank Park i 1. Bundesliga. Alt andet end hjemmesejr til Eintracht Frankfurt vil være en overraskelse. Eintracht Frankfurt ligger nummer 4 i stillingen med 44 point efter 25 kampe. 6 point bagefter efter 25 kampe finder man Union Berlin på en placering som nummer 7.

Union Berlin kan lukke runden på en placering i top seks ved at nedlægge Eintracht Frankfurt den kommende lørdag i 1. Bundesliga.

Eintracht inde i god stime.

Eintracht Frankfurt vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Eintracht Frankfurt blev besejret 2-1 af Werder Bremen, hvorefter de spillede 1-1 mod VfB Stuttgart, inden de gentog resultatet 1-1 mod RB Leipzig i deres foregående tre kampe.

Med 5 sejre i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på hjemmebane som Eintracht Frankfurt. Yderligere tre point til kontoen ligger lige til højrebenet på lørdag.

Union Berlin vanskelige at nedbryde.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Union Berlin igennem de seneste ugers kampe. Union Berlin delte point i en 1-1 uafgjort kamp mod Hoffenheim, hvorefter de spillede 0-0 mod Arminia Bielefeld, inden de udspillede FC Köln 2-1 i deres foregående tre kampe.

Ovenpå elendige 2 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe ude, får Union Berlin rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen den kommende lørdag.

Eintracht vs Union Berlin h2h

Head-2-Head

Yet another stalemate?

Hverken Eintracht Frankfurt eller Union Berlin formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 1. Bundesliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 3-3 kamp. Eintracht Frankfurt møder Union Berlin med en historik imellem klubberne, der siger 1-1-1 for deres seneste 3 kampe i 1. Bundesliga.

  • Eintracht ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Eintracht er ubesejret i de seneste 14 hjemmebane kampe i træk;
  • Eintracht har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • Eintracht har scoret i seneste 33 af 35 kampe.
  • Union Berlin er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste Union Berlin kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Union Berlin kampe var antal mål UNDER 2.5.