Eintracht mod Arminia Bielefeld i 1. Bundesliga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Eintracht er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Arminia Bielefeld på fredag i 1. Bundesliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.70 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Deutsche Bank Park.

Med en placering som nummer 8 i stillingen har Eintracht samlet 28 point efter 19 kampe. På 18 point befinder Arminia Bielefeld sig rangeret som nummer 16 for 19 afviklede kampe.

Arminia Bielefeld går ind til kampen mod Eintracht den kommende fredag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Hvad målscoring angår, er Arminia Bielefeld ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Eintracht v Arminia Bielefeld.

 • Eintracht scorede i 36 af deres seneste 38 hjemmekampe
 • I 13 af de seneste 15 hjemmekampe Eintracht har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Eintracht i 14 af de seneste 16 kampe
 • Eintracht har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
 • Eintracht vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Arminia Bielefeld har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Arminia Bielefeld i 5 af de seneste 7 kampe
 • I 7 af de seneste 8 kampe Eintracht har spillet mod Arminia Bielefeld har begge hold scoret
 • Eintracht har har ikke tabt i de 8 seneste kampe i træk mod Arminia Bielefeld
 • I de seneste 6 Eintracht hjemmekampe mod Arminia Bielefeld var summen af mål under 3.5
 • Eintracht har scoret imod i 9 af de senest 10 kampe mod Arminia Bielefeld
 • Eintracht har scorede i 7 af de senest 8 kampe mod Arminia Bielefeld

Form Eintracht mod Arminia Bielefeld

Eintracht inde i god stime.

De seneste tre kampe har for Eintracht givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Mainz 05 med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-2 mod B. Dortmund. Deres seneste opgør, mod Augsburg, indbragte et point i en 1-1 kamp.

Arminia Bielefeld vanskelige at nedbryde

Eintracht v Arminia Bielefeld Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i 1. Bundesliga mellem Eintracht og Arminia Bielefeld fandt sted i august 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Eintracht som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.70, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Eintracht 59% chance for at banke Arminia Bielefeld. En pointdeling betaler 3.45 i gevinst på oddset, hvor imod Arminia Bielefeld udbetaler 5.60 i gevinst på oddset for en sejr. Eintracht går ind til opgøret med en historik mod Arminia Bielefeld, der siger 3-5-2 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Af de seneste 10 kampe mellem Eintracht og Arminia Bielefeld kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 7 af disse 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Eintracht og Arminia Bielefeld hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Deutsche Bank Park i vente.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Rafael Santos Borre. Han har vist flaget for Eintracht med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe. <br><br>Arminia Bielefeld har til gengæld forhåbninger om, at Masaya Okugawa kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.