Eintracht mod B. Dortmund i 1. Bundesliga runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Eintracht byder velkommen til B. Dortmund i 1. Bundesliga på lørdag på Deutsche Bank Park.

Som nummer 6 har Eintracht formået at skrabe 27 point sammen for 17 kampe. Med 34 point har B. Dortmund for 17 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 2 i 1. Bundesliga.

B. Dortmund er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 1. Bundesliga til Eintracht, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Eintracht har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

B. Dortmund rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 13 gange, eller 1.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Eintracht v B. Dortmund.

 • I 12 af de seneste 14 hjemmekampe Eintracht har spillet, har begge hold scoret
 • Eintracht har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
 • Eintracht vandt deres seneste 3 kampe
 • B. Dortmund scorede i 36 af deres seneste 38 udekampe
 • Der er scoret imod B. Dortmund i de seneste 11 udekampe
 • B. Dortmund har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • I 10 af de seneste 11 kampe Eintracht har spillet mod B. Dortmund har begge hold scoret
 • Eintracht har scoret imod i de seneste 11 kampe i træk de har spillet mod B. Dortmund
 • Eintracht har scorede i de seneste 11 hjemmekampe i træk de har spillet mod B. Dortmund
 • Eintracht har har ikke tabt i 13 af 15 seneste hjemmekampe mod B. Dortmund
 • I 9 ud af 11 seneste Eintracht kampe mod B. Dortmund var antallet af mål over 2.5

Form Eintracht mod B. Dortmund

Eintracht på fortsat vinderkurs.

Eintracht er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Bayer Leverkusen nedlagt 5-2, hvorefter det blev 3-2 mod B. M’gladbach. Senest måtte også Mainz 05 bøje sig i et 1-0 nederlag.

B. Dortmund drømmer om mere.

B. Dortmund har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Bochum, før de sejrede 3-0 mod Greuther Fuerth. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-2 nederlag mod Hertha Berlin.

Eintracht v B. Dortmund Indbyrdes historik

B. Dortmund havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 5-2 tilbage i august 2021 i 1. Bundesliga. Eintracht går ind til opgøret med en historik mod B. Dortmund, der siger 1-4-5 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Af de seneste 10 kampe mellem Eintracht og B. Dortmund kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 8 gange. Desuden scorede begge hold mål i 9 af disse 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Eintracht og B. Dortmund hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Deutsche Bank Park i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Rafael Santos Borre når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Eintracht, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Erling Haaland har stået det rette sted 6 gange i seks kampe for B. Dortmund, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 13 mål.