Eintracht mod Bayer Leverkusen i 1. Bundesliga runde 15 – optakt, odds og spilfiduser

Bayer Leverkusen skal teste formen af mod Eintracht på søndag, når de mødes i 1. Bundesliga på Deutsche Bank Park. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Som nummer 12 har Eintracht formået at skrabe 18 point sammen for 14 kampe. Med 27 point har Bayer Leverkusen for 14 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 3 i 1. Bundesliga.

Eintracht har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Bayer Leverkusen i stillingen i 1. Bundesliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Eintracht ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Bayer Leverkusen rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 13 gange, eller 1.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Eintracht v Bayer Leverkusen.

  • Eintracht har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • Eintracht har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe;
  • Eintracht har scoret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Der er scoret imod Eintracht i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk.
  • Bayer Leverkusen har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Bayer Leverkusen er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Bayer Leverkusen er ubesejret i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Bayer Leverkusen har scoret i seneste 16 af 18 kampe.

Form Eintracht mod Bayer Leverkusen

Eintracht drømmer om mere.

Bayer Leverkusen har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. De seneste tre kampe har for Eintracht givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Union Berlin med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-2 mod Hoffenheim. Deres seneste opgør, mod Fenerbahce, indbragte et point i en1-1 kamp.

Bayer Leverkusen bøjer sig ikke.

Bayer Leverkusen går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres seneste tre kampe formåede Bayer Leverkusen først at banke RB Leipzig med 1-3. Herefter nedlagde de også Greuther Fuerth med 7-1, inden stimen stoppede mod Ferencvaros, der vandt en 1-0 sejr.

Eintracht v Bayer Leverkusen Indbyrdes historik

Eintracht tabte deres seneste indbyrdes møde i 1. Bundesliga, da Bayer Leverkusen noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Eintracht sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Bookmakerne har Eintracht som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.15, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Eintracht32% chance for at banke Bayer Leverkusen. En pointdeling betaler 3.65 i gevinst på oddset, hvor imod Bayer Leverkusen udbetaler 2.15 i gevinst på oddset for en sejr. Eintracht møder Bayer Leverkusen med en historik imellem klubberne, der siger 4-0-6 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 9 gange i de seneste 10 kampe mellem Eintracht og Bayer Leverkusen. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 15 fortæller os, hvor Eintracht og Bayer Leverkusen ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Deutsche Bank Park.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Filip Kostic. Han har vist flaget for Eintracht med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Bayer Leverkusen har til gengæld forhåbninger om, at Patrik Schick kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 12 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.